Από TV24 Team

Εκτός από την σειρά που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, το κοινό επιζητά να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τις ζωές των ηθοποιών της νέας δραματικής σειράς ο Παράδεισος των Κυριών, που πλέον κάνει κυριολεκτικά θραύση!

Μετά λοιπόν τις αποκαλύψεις για την Θεοδώρα Τζήμου και την εφηβεία της, σειρά είχε η Γωγώ Μπρέμπου, η οποία απείχε αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έκανε μεγάλη επιστροφή με τον ρόλο της στην σειρά.
Η ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο της Όλγας Βασιλείου, η οποία έρχεται με τα δικά της πάθη, με καλά κρυμμένα μυστικά, να συμβάλει και εκείνη στην πλοκή της ιστορίας.

Πασίγνωστος συγγραφέας ο σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου

Η ηθοποιός έχει μεγάλο βιογραφικό γεμάτο από δουλειές στην τηλεοπτική και θεατρική καριέρα της, ωστόσο γνωρίζαμε πάντα ελάχιστα πράγματα για την προσωπική της ζωή την οποία προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και προσπαθεί να απασχολεί πάντα με την δουλειά της και όχι με κάτι άλλο.

Η Γωγώ Μπρέμπου, εδώ και περίπου 10 χρόνια, από το 2013 είναι ζευγάρι με τον πολύ γνωστό Έλληνα συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη, με τον οποίο έχουν κάνει μαζί και αρκετές εμφανίσεις.

Ο σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου από τον Παράδεισο των Κυριών
NDP

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Αυγούστου του 1966 και είναι εγγονός του συνιδρυτή του ΕΑΜ Χρήστου Χωμενίδη και του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προπολεμικά Βασίλη Νεφελούδη. Αδελφός της εκ πατρός γιαγιάς του ήταν ο Δημήτρης Γληνός.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990 και συνέχισε τις σπουδές του στη νομική στη Ρωσία και στην επικοινωνιολογία στην Αγγλία. Το 1993 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Το σοφό παιδί. Το συγκεκριμένο βιβλίο έγινε δεκτό με διθυραμβικές κριτικές. Ακολούθησαν άλλα εννέα μυθιστορήματα και τρεις συλλογές διηγημάτων. Δύο μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί στη γαλλική γλώσσα, ένα στην ιταλική, δύο στην εβραϊκή, όπου Το Σοφό Παιδί βρέθηκε στη λίστα των ευπώλητων του Ισραήλ, ένα στην τούρκικη και μια συλλογή διηγημάτων στη λιθουανική.

Το μυθιστόρημά του Νίκη είναι ένα βιβλίο-χρονικό μιάς οικογένειας και παράλληλα ψηφιδωτό της ιστορίας της Ελλάδας στον 20ο αιώνα. Ο Χρήστος Χωμενίδης έχει καταπιαστεί στα γραπτά του με πολλά και ετερόκλιτα θέματα, από τη βιομηχανία του λαϊκού τραγουδιού στη Φωνή μέχρι την προ-ομηρική Ελλάδα στο Λόγια-Φτερά.

Μεταξύ άλλων έχει αρθρογραφήσει σε δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, με πιό πρόσφατες την εβδομαδιαία του συνεργασία με Τα Νέα και με το Capital. Από το 2002 μέχρι το 2010 διατηρούσε επίσης καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο. Από την άνοιξη του 2020, κάνει πόντκαστ στην πλατφόρμα pod.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νίκος Λεκάκης: Η άγνωστη σχέση του «Άγη» από τον Παράδεισο των Κυριών με τη Φαίη Σκορδά

Πρωταγωνιστούσε σε αγαπημένη σειρά του ALPHA - Αυτή είναι η σύντροφος του Μιχάλη Σαράντη από τον «Παράδεισο»