Από Ελένη Μήτση

Τα σίριαλ στη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι πολλά, συνεπώς ο ανταγωνισμός σε όλα τα κανάλια θα είναι πολύ μεγάλος. Το ευχάριστο είναι πως θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις επιλογές, με κοινωνικά, ψυχολογικά, εποχής αλλά και κωμικά σίριαλ να παίζονται εβδομαδιαία.

Το μεγάλο κανάλι από τη μεριά του θα ταράξει τα τηλεοπτικά ύδατα με την πολλά υποσχόμενη νέα κωμωδία ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'' να έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Mega. Aπό τον Οκτώβρη θα μπορούν οι τηλεθεατές να απολαύσουν την κωμωδία με το trailer, που κυκλοφορεί να δίνει μια απολαυστική πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν.

Το νέο trailer της σειράς ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη''

Αυτές είναι οι μέρες και ώρες που θα βλέπουμε το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»

Το νέο πρόγραμμα του Mega είναι γεμάτο νέες σειρές που έρχονται με μεγάλες διαθέσεις για να μας κρατήσουν συντροφιά όλο το χειμώνα! Μία από αυτές είναι και η κωμωδία «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Οκτώβριο, ωστόσο μέχρι τότε έχουν γίνει γνωστά κάποια στοιχεία που μας δίνουν μία μικρή γεύση για την σειρά.

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών, οι οποίες τυχαία έχουν και το ίδιο όνομα! Ποιο άλλο; Μαίρη φυσικά! Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Η πολυαναμενόμενη κωμωδία έρχεται τον Οκτώβριο και θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα. Κάθε Παρασκευή στις 21:00, τα βράδια μας θα γεμίσουν πολύ γέλιο και αξέχαστες ερμηνείες από πρόσωπα που έχουμε αγαπήσει μέσα από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νίκη Λάμη: Οι σπουδές και η καταγωγή της... Μαίρης του Mega

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: «Σούσουρο» στα γυρίσματα της σειράς - Backstage φωτογραφίες