Από Στέλλα Μούτσιου

Η Βικτώρια είναι ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», καθώς η συμπεριφορά της έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Οτιδήποτε και να συμβαίνει, όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη και θα κάνει τα πάντα για ν προστατέψει την οικογένειά της και τα χρήματά της με όποιο τρόπο μπορεί.

Έτσι, λοιπόν, αντιμέτωπη με την οργή της θα βρεθεί και η Πολυξένη, η υπηρέτρια που μένει στο σπίτι της, διότι θεωρεί πως έτσι θα προστατεύσει τον αγαπημένο της ανιψιό, τον Άγη.

Όλα ξεκινούν από το γεγονός πως ο Άγης να πολιορκεί ερωτικά την Πολυξένη, η οποία το έσκασε από το χωριό της στο Αγρίνιο στην ηλικία των 14 ετών για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά της οικογένειάς της και από αυτή την ηλικία μεγάλωσε μαζί με τον Άγη και την Αμαλία, αναγνωρίζοντας πάντα πως η θέση της είναι άλλη στην οικογένεια.

Ο Άγης καθημερινά προσπαθεί να της δείξει τα συναισθήματά του και, χωρίς να συγκρατηθεί, μία μέρα θα την πλησιάσει και θα της πει “Μη φεύγεις μακριά μου, μου αρέσεις και το ξέρεις”, με αποτέλεσμα εκείνη να αφεθεί χαρίζοντάς του ένα φιλί.

Αυτό θα δώσει το έναυσμα στο νεαρό αγόρι να την πολιορκεί όλο και πιο έντονα, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση και έτσι η Βικτώρια θα κατλάβει τι τρέχει ανάμεσά τους και θα πετάξει την Πολυξένη στο δρόμο. Η Αμαλία και ο Χριστόφορος εξοργίζονται με αυτή την κίνηση με την πρώτη να προσπαθεί να πείσει τον πατέρα της να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, όμως η θεία της δεν ακούει λέξη!

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά

Μπορεί να έπεσε λίγο σε νούμερα τηλεθέασης προχθες (29/9), ωστόσο «Ο Παράδεισος των Κυριών» επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα (3-6/10) με καταιγιστικές εξελίξεις και μία απόφαση του Πάρη που θα αναστατώσει τους γονείς του.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 9

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες. Η καινούργια ιδέα της Πιπίτσας βρίσκει τον Μάρκο αντίθετο και η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Άγη, πράγμα που της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Η Ρήνα και η Ζαχαρούλα φαίνεται πως ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή του Πασχάλη και του Μεμά ενώ ο Πάρης, εντελώς αναπάντεχα, ανακοινώνει στους γονείς του μία ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 10

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 11

Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 12

Ο Ντίνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, πράγμα που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή. Θα καταφέρει ο Ντίνος να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα; Ποιο σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χωρίς παντελόνι ο Πανταζάρας και ο Πλαΐνης στα καμαρίνια - Η ξεκαρδιστική στιγμή από τις πρόβες

Είναι μαζί 10 χρόνια και το γνωρίζουν ελάχιστοι - Πασίγνωστος συγγραφέας ο σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου από τον Παράδεισο των Κυριών