Από Πέννυ Μαστοράκου

Όλες οι κακές του πράξεις όπως όλα δείχνουν του γυρίζουν μία προς μία μπούμερανγκ, και η μοίρα του δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Ο λόγος για τον Δημοσθένη, ο οποίος με την Ασπασία αποφάσισαν να μείνουν στην Αρεόπολη και την Μάνη στη Γη της Ελιάς, ώστε να συνεχίζει ανενόχλητος τις βρώμικες δουλειές του, ωστόσο η συνέχεια του στη σειρά μόνο καλή δεν είναι.

Μετά τα μπλεξίματα που θα έχει να αντιμετωπίσει η κόρη του, έχει να αντιμετωπίσει και την "προδοσία" της γυναίκας του Ασπασίας, την οποία πετάει στο δρόμο κακείν κακώς.

Ο Δημοσθένης σε έξαλλη κατάσταση στη Γη της Ελιάς

Χαμός επικρατεί στο σπίτι τους και θα πιαστούν στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο Δημοσθένης ανακαλύπτει πως η σύζυγός του, σε βάρος του έχει καταχραστεί χρήματα από την περιουσία του, για να βοηθήσει την Αρετή.

Η Αρετή ικετεύει την Ασπασία να της δώσει χρήματα και εκείνη την βοηθάει με αποτέλεσμα να βάζει χέρι στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη ο οποίος μόλις το ανακαλύψει την πετάει στο δρόμο μόνη και αβοήθητη.

Ο Δημοσθένης δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στην Ασπασία

Βαρβάτος χωρισμός στα πρώτα επεισόδια

Ο ερχομός του Δημοσθένη Καπερνάρου, μόνο προβλήματα θα φέρει και αν στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, στον δεύτερο έρχονται τα χειρότερα, με πρώτα θύματά του τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη.

Η κοπέλα έχει καταλάβει ότι ο αγαπημένος της κάτι κάνει πίσω από την πλάτη της ωστόσο δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό. Η ημέρα του γάμου τους πλησιάζει και έτσι οι ετοιμασίες συνεχίζονται, με την Ισμήνη να παραλαμβάνει το νυφικό της και να πλέει σε ευτυχία που επιτέλους θα καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της μετά τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε στο πλευρό του Σάββα (δείτε εδώ τι μέρες και ώρες θα προβάλλεται η Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Ισμήνη Κωνσταντίνος

Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη. «Δεν σου είπα ότι αν κάνεις κάτι πίσω από την πλάτη μου άλλη φορά, δεν θα με ξαναδείς;». Λοιπόν, τέρμα χωρίζουμε» του λέει.

Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της κι εκείνος καταρρέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχα τεράστια αγωνία αλλά...» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει για την «εισβολή» της στην Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς: Η Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί - Στα μαχαίρια η Μαρίνα και η Αντιγόνη