Από Πέννυ Μαστοράκου

Στα τελευταία επεισόδια, το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τα σχόλια που κάνει στο Twitter, καταλαβαίνουμε πως έχει ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με την αλλαγή της Μαρίνας, η οποία έχει αρχίσει και παίρνει κυριολεκτικά "ανάποδες" και δεν σηκώνει ούτε θέλει άλλα νταηλίκια και βεντέτες στην οικογένειά της, την οποία προσπαθεί να προστατέψει πλέον με νύχια και με δόντια!

Στον Σασμό λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10, η Μαρίνα έχοντας πλέον μάθει πως Παύλος ζει και βασιλεύει, κάνει μία απίστευτη έκρηξη, όχι όμως για το γεγονός του ότι είναι ζωντανός, αλλά γιατί υπήρχαν άτομα που το γνώριζαν , και τόσα χρόνια τους έκρυβαν την αλήθεια. Δύο άτομα αγαπημένα της, που ήταν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια και τα ήξεραν όλα...

Έξω φρενών η Μαρίνα με την προδοσία τους!

«Δεν το πιστεύω ότι ο παππάς τα ήξερε όλα και μας άφησε τόσα χρόνια να πιστεύουμε ότι ο Παύλος χάθηκε για πάντα! Να τον κλαίμε; και να τον θρηνούμε; Σαν να ήταν νεκρός; Οι δύο άνθρωποι που μας έλεγαν ότι μας νοιάζονται πιο πολύ από όλους, στήσανε τέτοιο ψέμα πίσω από την πλάτη μας Αργυρώ!» φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά...

Μαρίνα και Παύλος στα μαχαίρια για τα μάτια του Αντώνη

Στον Σασμό, ένα από τα πράγματα που έμειναν στη μέση γιατί τα γεγονότα τούς πρόλαβαν, είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Αντώνη. Για μια ακόμα φορά η δολοφονία του Άγγελου διάλυσε κάθε προοπτική για τον γάμο τους. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος εμφανίζεται τελικά σε όλους και προκαλεί διάφορα συναισθήματα, ενώ τις προθέσεις του τις αντιλαμβάνονται όλοι από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα δεν αργεί να τις δηλώσει δημόσια και ο ίδιος, καθώς την ώρα που ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Λίγο αργότερα και ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος.

Βλέποντας αυτή την κατάσταση η Μαρίνα προβληματίζεται για κάτι ακόμα, για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη. Ξέρει ότι ο Παύλος αγαπούσε τον άντρα της τον Μάρκο σαν αδελφό.

Έχει τη φωτογραφία του στο σπίτι και την προσκυνάει σαν εικόνισμα. Πώς θα μπορέσει να του πει ότι έχει βάλει άλλον άντρα στην καρδιά της και στη ζωή της; Αυτό που φοβάται είναι ότι δεν πρόκειται να τον δεχτεί. Οτι θα την κακοχαρακτηρίσει και θα χαλάσει τις σχέσεις της μαζί του. Στο μεταξύ και ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται.

Μαρίνα Αντώνης Σασμός

Μαθαίνει για τη γυναίκα του που τον απαρνήθηκε καθώς τον θεωρούσε πεθαμένο και ξανάφτιαξε τη ζωή της και μάλιστα όχι με ξένο, αλλά με φίλο του. Μόνο που αυτό προβληματίζει και τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Και οι δύο είναι προβληματισμένοι και περισσότερο η Μαρίνα που υποστηρίζει: «Ασ’ το καλύτερα, ας μην το μάθει. Ασε να περάσει ο καιρός και βλέπουμε», λέει στενοχωρημένη.

Ωστόσο η Αργυρώ γίνεται έξαλλη που βλέπει τη μάνα της να στενοχωριέται: «Ασε μας, ρε μάνα, που θα του πάρουμε και την άδεια; Πού ήταν τόσα χρόνια που εσύ θρηνούσες χωμένη μέσα στα μαύρα; Να μας αφήσει να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τις ζωές μας», είναι τα λόγια της και της δίνει κουράγιο: «Μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα να κανονίσετε τον γάμο σας με τον Αντώνη», της λέει. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι και τόσο καλά. Όταν ο Παύλος το μάθει, θα κάνει τα πάντα για μη γίνει ο γάμος τους. Δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι η Μαρίνα θα έχει άλλον άντρα στο πλευρό της πέρα από τον Μάρκο και εμποδίζει τον γάμο τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Την βλέπουμε για πρώτη φορά! Διέρρευσε στο Twitter η φωτογραφία από τον πολυπόθητο γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά