Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί στον Σασμό τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Σασμός Γεροντιδάκης

Μάλιστα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Λευτέρης θα καταφέρει να γνωρίσει τον έρωτα στην Άνω Ποριά μιας και στη ζωή του θα μπει η όμορφη Θεοδώρα.

Ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη στον Σασμό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στη σειρά θα μπει ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας, ο οποίος μάλιστα θα είναι ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη Ορφανού. Τον χαρακτήρα αυτό θα υποδυθεί ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης. O «Ευθύμης» θα είναι το δεξί χέρι του Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Οι δύο άνδρες θα κυνηγηθούν πολύ και η κατάληξη της ιστορίας τους σίγουρα δε θα είναι τόσο καλή...

Τι θα δούμε αύριο, Δευτέρα 03 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 09

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Σασμός Στέλλα Αστέρης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ο εχθρός παραμονεύει - Η σοκαριστική συνάντηση του Παύλου Βρουλάκη με τον Αστέρη

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Σου αλλάζει τη ζωή» - Η συγκινητική εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας του Σασμού για την απώλεια της μητέρας της