Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί οι περισσότερες σειρές να έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα εδώ και δύο εβδομάδες ωστόσο τα κανάλια έχουν κρατήσει όλα τα δυνατά χαρτιά τους για τη συνέχεια της σεζόν. Κάπως έτσι, και ο Οκτώβρης θα είναι μήνας πρεμιερών μιας και πέρα από το Μαύρο Ρόδο και το Maestro στο Mega, θα ξεκινήσει και η σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA.

Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.

Οι μέρες και οι ώρες προβολής του Αυτή η Νύχτα Μένει

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ενώ το κανάλι αποφάσισε να την τοποθετήσει σε μία αρκετά ζόρικη ζώνη, στις 22:30, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος του Σασμού. Από τη μία θα έχει λοιπόν ένα πολύ δυνατό lead in από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, ωστόσο από την άλλη θα βρίσκεται απέναντι από το Μαύρο Ρόδο, τη σειρά του Mega που θα ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν (3/10) και είναι ήδη viral λόγω του πολύ δυνατού καστ που έχει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την πρεμιέρα - Η ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά από τα γυρίσματα του "Αυτή η νύχτα μένει"

Aυτή η νύχτα μένει: Γεμάτος εντάσεις ο Χρήστος - Θα συγκρουστεί με ανθρώπους της νύχτας