Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τον Πότη, ο οποίο μονοπώλησε έντονα το ενδιαφέρον των χρηστών με τις τρυφερές περιπτύξεις του με την Ράινα, η προσοχή του Twitter στράφηκε προς την παράνομη σχέση της Αρετής και του Θανάση, στην οποία έχει σπιτωθεί κανονικά, αλλά και στα γλυκά μάτια που ταυτόχρονα κάνει στην...Αναστασία στην Γη της Ελιάς!

Ο τύπος το παίζει διπλό ταμπλό, και έχει βάλει την Αρετή να του δανείσει χρήματα (βάζοντας σε κίνδυνο την Ασπασία) και την ίδια στιγμή τάζει έρωτες και φλερτάρει με την Αναστασία, η οποία έχει καταλάβει ότι ίσως έχει κάποια οικονομική άνεση λόγο της δουλειάς της, ή μάλλον καλύτερα στο σπίτι όπου εργάζεται το χρήμα ρέει άφθονο!

Το ερωτικό τρίγωνο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο Twitter

Ο Θανάσης «στραγγίζει» οικονομικά την Αρετή

Η ζωή της Αρετής άλλαξε στη Γη της Ελιάς όταν χώρισε οριστικά με τον Στάθη και εκείνος έφυγε από το σπίτι προκειμένου να συγκατοικήσει με την Εύα. Οι δυο τους πήγαν στα δικαστήρια και μάλιστα κατάφερε να του πάρει σχεδόν όλη του την περιουσία.

Όπως έχουμε δει εδώ και δύο εβδομάδες που είναι στον αέρα η σειρά, η Αρετή έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Θανάση, ενός άνδρα που της ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον βοηθήσει με ένα μαγαζί που θέλει να ανοίξει.

Γη της Ελιάς Αρετή Θανάσης

Η Αρετή του τα έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη, παίρνοντάς τα από την Ασπασία, και εκείνος της υποσχέθηκε πως θα την κάνει συνέταιρο στο μαγαζί. Αυτό που δεν γνωρίζει ωστόσο η Αρετή, είναι πως ο Θανάσης έχει μία ερωμένη και αυτή δεν είναι άλλη από την Αναστασία, την οικονόμο της Αθηνάς, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί και τρίτη! Κάπως έτσι, θα προσπαθήσει να πάρει λεφτά, από όλες!

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (30/9), ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Λίγο αργότερα συναντάει την Αρετή και ισχυρίζεται ότι τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και τη βάζει να του υπογράψει χωρίς καν να διαβάσει το συμβόλαιο.

Έτσι καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στη Βασιλική και τον Στάθη (δείτε εδώ τι θα κάνει στην κόρη της), και δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του. Ωστόσο δεν σταματάει εκεί και λίγο αργότερα προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Τσακισμένη ψυχολογικά η Αθηνά στη φυλακή - Απόσπασμα από το αποψινό (28/9) επεισόδιο

Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί οι... - Σούπερ αποκλειστικό