Από Ελένη Μήτση

Όσοι νομίζουν ότι ξέρουν καλά τη συνέχεια στη σειρά του Σασμού είναι βαθιά γελασμένοι, αφού η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη ήταν μόνο η αρχή με εκείνον να φέρνει και άλλα πρόσωπα μαζί του.

Ο σκοπός είναι ένας και αυτή είναι μόνο η εκδίκηση από του Σταματάκηδες, κάτι που ορκίστηκε ο Παύλος σε μία ανατριχιαστική στιγμή. Έτσι λοιπόν, ο Παυλής για να βάλει μπροστά το σχέδιο του, σε πρώτη φάση θα πλησιάσει έναν φίλο του από παλιά τον Ευθύμη. Ο πλέον ιδιοκτήτης μπαρ, έχει κάνει φυλακή καθώς είχε ενασχόληση με όπλα.

Το δεξί χέρι του Ευθύμη Φαρμάκη στο Σασμό

Ο σκοτεινός αυτός τύπος έχει ως δεξί του χέρι τον Πάνο, τον οποίο θα υποδυθεί στα νέα επεισόδια ο Μανώλης Γεραπετρίτης. Πρόκειται για έναν ακόμη ρόλο, που θα βρίσκεται βαθιά στην παρανομία, όποια και είναι αυτή, που θα φαντάζεται ο Ευθύμης.

Γεραπετρίτης Σασμός
ndp

Tο πρόσωπο που πληρώνει ο Παύλος Βρουλάκης για να πάρει εκδίκηση

Νέα επεισόδια θα βλέπουμε από τη Δευτέρα 19/9, που κάνει πρεμιέρα ο Σασμός στον Alpha, στο σίριαλ που έχει παθιάσει τους τηλεθεατές τόσο για τους ανεκπλήρωτους έρωτες όσο και για τη βεντέτα, που δεν έχει τελειωμό.

Τα νέα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά με νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά στην προσπάθεια τους να πάρουν εκδίκηση. Ένα από αυτά θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ένας ξεχασμένος συγγενής. Καθόλου τυχαία δε θα είναι η επιστροφή του λοιπόν, μιας και θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Πετρή.

Τον στόχο του αυτόν θα τον επιτύχει με τη βοήθεια του Ευθύμη Φαρμάκη, ενός φίλου από τα παλιά. Ο συγκεκριμένος άντρας θα δούμε να έχει πολλές άκρες, ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο Ρέθυμνο. Το πρόσωπο μάλιστα αυτό είχε κάνει και φυλακή και έτσι θα του είναι πιο εύκολο να βάψει με αίμα τα χέρια του, μιας και θα του ζητηθεί...

Σασμός Αλεξανδρής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου - Στιγμές αγωνίας για Τζένη και Βασιλική

Αλαλούμ με τον Σασμό - Η έκτακτη απόφαση του ALPHA για την αγαπημένη σειρά