Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήδη λίγο καιρό πριν από την πρεμιέρα του Σασμού, ο Γιώργος Αμούτζας είχε μιλήσει για τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο πρόσωπο του Νικηφόρου και τα πρώτα στοιχεία έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αισθητά. Ο γιός της Βασιλικής αλλάζει και έτσι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του, προσπαθούν να τον προστατεύσουν όσο μπορούν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24, ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ξεπλύνει αυτός το αίμα των Βρουλάκηδων. Δίνει όρκο μπροστά σε όλους πάνω από τον τάφο τού Άγγελου. Το μίσος και η οργή ξεχειλίζουν και ένας νέος κύκλος ανοίγει που φοβίζει τους πάντες και από τις δύο οικογένειες.

Ο Παύλος δίνει το «στίγμα» του αμέσως και μάταια προσπαθούν να τον πείσουν τόσο η Μαρίνα όσο και ο παπα-Μιχάλης να σταματήσει το κακό, να μην πάρει εκδίκηση για κανέναν και για τίποτα.

Νικηφόρος Σασμός όπλο

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο: «Σε παρακαλώ αγόρι μου, φύγε πήγαινε πίσω στο Ηράκλειο, δεν θέλω να μείνεις στο χωριό ούτε ένα λεπτό. Νικηφόρε, σε εξορκίζω μείνε μακριά από όλα αυτά», του λέει, βλέποντας άμεσα τον κίνδυνο της βεντέτας.

Ο Νικηφόρος ξεκινάει να οπλοφορεί στον Σασμό

Ωστόσο, το μυαλό του Νικηφόρου τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του. Έτσι παίρνει μαζί του όπλο και φεύγει για το Ηράκλειο.

Όταν πηγαίνει στο σπίτι του η Τζένη, βλέπει ότι ο Νικηφόρος οπλοφορεί: «Τι όπλο είναι αυτό, Νικηφόρε; Σε παρακαλώ άφησέ το και μην το ξανακουμπήσεις. Τι το θέλεις πάνω σου;», τον ρωτάει, αλλά η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο βάζει σε μεγάλη ανησυχία την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική: «Πρέπει να του μιλήσετε, κυκλοφορεί με το όπλο πάνω του, φοβάμαι μη γίνει κανένα κακό», της επισημαίνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλαλούμ με τον Σασμό - Η έκτακτη απόφαση του ALPHA για την αγαπημένη σειρά

Σασμός: «Την Μαρίνα θα την ακούτε μα@@κες!» - Το Twitter ενθουσιάστηκε με τη μετάλλαξη της σε σωστή Κρητικιά