Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η φετινή σεζόν της Γης της Ελιάς να ξεκίνησε με έναν γάμο, αυτό του Μάνου και της Μαρίνας, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και στο εξής θα ακολουθήσουν αρκετοί χωρισμοί. Ανάμεσά τους και ένας πολύ βαρβάτος!

Οι σχέσεις των ζευγαριών δοκιμάζονται, την ώρα που το κύκλωμα συνεχίζει τη δράση του σκορπάει τον τρόμο σε όλη την περιοχή της Μάνης. Η Ιουλία με τον Κουράκου χώρισαν ήδη από το πρώτο επεισόδιο εξαιτίας της Αθηνάς (δείτε εδώ τι θα συμβεί τελικά ανάμεσά τους), ενώ χωρισμένοι είναι πλέον και η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο.

Ο νέος χωρισμός στη Γη της Ελιάς

Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη για τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega, όταν σημειωθεί ένας ακόμα χωρισμός πολύ αγαπημένου ζευγαριού.

Ο λόγος για τον Στάθη με την Εύα. Οι δυο τους θα καταλάβουν ότι το μεταξύ τους δεν τραβάει και έτσι θα πάρουν την απόφαση να χωρίσουν για δεύτερη φορά μιας και όπως θα θυμάστε, είχαν χωρίσει και στην πρώτη σεζόν λίγο καιρό αφού τα είχαν φτιάξει.

Τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκινάνε όταν αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Η σειρά έχει ήδη δείξει πως ο Στάθης δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι πρέπει να κάνει δουλειές στο σπίτι και να μαγειρεύει, μιας και όλα αυτά τα χρόνια είχε μάθει να του τα έχει όλα έτοιμα η Αρετή.

Γη της Ελιάς χωρισμός Στάθη - Εύας

Η Εύα από τη μεριά της έχει πλέον πολλή δουλειά και δεν είναι από τις γυναίκες που θα μείνουν στο σπίτι για να φροντίσουν τον άντρα τους. Κάπως έτσι η ρήξη δεν θα αργήσει να έρθει ανάμεσά τους.

Η συγκατοίκηση όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που θα κάνει τον Στάθη και την Εύα να απομακρυνθούν. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να βγάλει την φρεσκοχωρισμένη Ιουλία από το μυαλό του. Άλλωστε αυτό έχει ήδη φανεί από τις συναντήσεις που κάνουν στο σπίτι του Ιάκωβου. Δε θέλει και πολύ ο Στάθης! Αντίο λοιπόν Εύα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Επικίνδυνο, ντροπή!» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την προβολή σκληρών ακατάλληλων σκηνών

Γη της Ελιάς: Το μοιραίο λάθος του Πότη δημιουργεί πανικό - Άθελά του φέρνει κοντά τον Στάθη με...