Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος'' αναμένεται να προβάλλει νέο επεισόδιο το Σάββατο 24/9 στις 9μ.μ μετά την έκτακτη αλλαγή, που αποφάσισε να κάνει το κανάλι στο πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν, με τις εξελίξεις να τρέχουν, αναμένεται να δούμε την κατάσταση της υγείας του Στρατή μετά το χειρουργείο, που έκανε αλλά και της Ραζάν με τη ζωή της να έρχεται αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες.

Οι εξελίξεις στον ''Γλυκάνισο'' για το Σάββατο 24/9

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα μάτια του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) και της Ραζάν (Ε. Πιερίδου) λένε πολλά περισσότερα, από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Παράλληλα, στο εργαστήριο της εταιρίας Δεμίρη, η χημεία μεταξύ Αλίκης (Μ. Μαρνέλη) και Ραφαήλ (Α. Γιαννακός) είναι ιδιαίτερα ζεστή, ενώ ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Ο Καρίμ μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) που είχε πει στον πατέρα της, ότι θα βγει με τον Έκτορα (Α. Σταματάκης) , συναντά τον Νικήτα (Φ. Καράλης), με τον οποίον είναι ερωτευμένη.

Την ίδια ώρα, ο Στρατής καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο (Κ. Αποστολάκης), που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της.

Μην χάσετε και το επόμενο επεισόδιο (30/9)

Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Καρίμ είναι γεωπόνος και αποφασίζει να τον προσλάβει στα κτήματά τους. Παράλληλα, η Ανθή μαθαίνει για τις απειλές του Μενέλαου στον Νικήτα και η σύγκρουση με τον πατέρα της την φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον έρωτά της. Η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) σε τηλεφωνική συνομιλία με την Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) προσπαθεί να μάθει νέα του Στρατή προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο εξόντωσής του, με σύμμαχό της τον Αντρέα (Α. Αλεξίου). Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής στέλνει σημείωμα στη Ραζάν για να τη συναντήσει ξανά. Τι θα κάνει όμως η Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) που βλέπει το κακό να έρχεται;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο: Η σύζυγος του Παπαγεωργίου στον Γλυκάνισο έβαλε το... νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

Άσχημα νέα για την σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα