Από Ελένη Μήτση

Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις της Παρασκευής 30/9 για τη σειρά ''Άγρια γη'', καθώς είδαμε την Όλγα να είναι στα μαχαίρια με τον Άρη με μία προειδοποίηση να στενεύει τα περιθώρια...

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 29/9 στην Άγρια Γη

Ο Άρης έχει πιάσει ξανά δουλειά στο κτήμα. Η Όλγα έχει τις αμφιβολίες της, αλλά ο Άρης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του Άρη στον στρατό. Η υγεία του Κωστή απασχολεί την Ελπίδα και τον Στέφανο και φέρνει μεγαλύτερη ένταση στην ήδη προβληματική σχέση τους. Το παιδί θεωρεί υπεύθυνη την Ελπίδα για το ατύχημά του και ξεσπάει την πίκρα του πάνω της, ωστόσο η Όλγα καταφέρνει να τον μαλακώσει.

Προσπαθεί να καθησυχάσει και τον Στέφανο που η παρουσία του Άρη στο κτήμα, τον ενοχλεί έντονα και απαιτεί να τον διώξουν. Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό για εκείνον αντικείμενο που ανήκε στον πατέρα του…

Οι αποκαλύψεις της Ασημακοπούλου για το ρόλο της στην ''Άγρια Γη''

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ''Πρωινό μας'' την Παρασκευή 16/9 μιλώντας για τη ζωή της γενικότερα, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ, ''Άγρια γη''.

Η ηθοποιός είναι ομολογουμένως πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα αυτό, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει, αφού την Δευτέρα 19/9 έχει προγραμματιστεί η μεγάλη πρεμιέρα. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τον ρόλο, που θα υποδύεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα και κάποια πονετικά στοιχεία για τη ζωή της ηρωίδας, Ρένας Σερέτη.

«Κάνω τη Ρένα Σερέτη, μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δεν περνάει καλά γιατί ζει με έναν άντρα, που είναι αλκοολικός. Έχει επίσης ένα απωθημένο, καθώς δεν έχει κάνει παιδάκι. Είναι ένα σίριαλ με πολύ ωραία πλοκή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Δύσκολες ώρες για την Ελπίδα - Η ζωή του Κωστή κρέμεται από μία κλωστή

Άγρια Γη (28/9): Ο εφιάλτης ξεκινά - Θα ξυπνήσει ο Κωστής από το χειρουργείο;