Στα νέα επεισόδια της Άγριας Γης βλέπουμε οι εξελίξεις να τρέχουν με τρομερό ρυθμό, τα δυσάρεστα γεγονότα είναι πολλά και κρατούν το κοινό συνεχώς σε εγρήγορση. Στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης 29/9 αναμένεται να δούμε αν τελικά ο Κωστής θα καταφέρει να ξυπνήσει από το χειρουργείο.

Όλα όσα θα δούμε στην Άγρια Γη την Πέμπτη 29/9

Η Ελπίδα σε απόγνωση, νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστή, μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη, αγνοώντας πως είναι ο παιδικός της φίλος, που δεν έχει πάψει να τον περιμένει. Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη, να δώσει στην αστυνομία την Όλγα ως ηθική αυτουργό για την απαγωγή του Νικόλα και τον φόνο του Πέτρου Γαλάνη.

Η Όλγα, καχύποπτη για τα πραγματικά κίνητρα του Άρη, βάζει τον στενό συνεργάτη της Γιώργο, να ερευνήσει το παρελθόν του. Η Ελπίδα παρεμβαίνει για να δουλέψει ξανά ο Άρης στο κτήμα τους, προκαλώντας την οργή της Όλγας. Η φιλική σχέση Ελπίδας – Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Άρη πως δεν τον εμπιστεύεται και θα έχει τα μάτια της κολλημένα επάνω του.

Παρασκευή 30/9 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Ο Άρης έχει πιάσει ξανά δουλειά στο κτήμα. Η Όλγα έχει τις αμφιβολίες της, αλλά ο Άρης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του Άρη στον στρατό. Η υγεία του Κωστή απασχολεί την Ελπίδα και τον Στέφανο και φέρνει μεγαλύτερη ένταση στην ήδη προβληματική σχέση τους. Το παιδί θεωρεί υπεύθυνη την Ελπίδα για το ατύχημά του και ξεσπάει την πίκρα του πάνω της, ωστόσο η Όλγα καταφέρνει να τον μαλακώσει.

Προσπαθεί να καθησυχάσει και τον Στέφανο που η παρουσία του Άρη στο κτήμα, τον ενοχλεί έντονα και απαιτεί να τον διώξουν. Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό για εκείνον αντικείμενο που ανήκε στον πατέρα του…

Άγρια Γη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια γη: Σταμάτησε έναν βέβαιο θάνατο ο Άρης - Στο νοσοκομείο ο Κωστής μετά τον πνιγμό του

Άγρια Γη: Δύσκολες ώρες για την Ελπίδα - Η ζωή του Κωστή κρέμεται από μία κλωστή