Από Στέλλα Μούτσιου

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Άγριας Γης είδαμε τον Άρη να σταματά έναν θάνατο και τον Κωστή να μπαίνει στο νοσοκομείο. Η κατάσταση, όμως, για τον δεύτερο είναι πολύ δύσκολη, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο και οι πιθανότητες να τα καταφέρει δεν είναι πολλές.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (27/9) στην Άγρια Γη

Επεισόδιο 7

Ο Άρης «φροντίζει» να συναντήσει την Όλγα και πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή.

Ο Άρης, αποφασισμένος να μείνει για να πάρει την εκδίκηση του, νοικιάζει σπίτι στην Άγρια Πλαγιά και παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη, αποφασίζει να μείνει για να εκπληρώσει τον στόχο του. Η Ελπίδα βρίσκεται ανήσυχη δίπλα στον Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του, αλλά θα υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%.

Ο Μιχάλης ζητάει από τον Χρήστο μια έγγραφη ομολογία για τον ρόλο της Όλγας στην απαγωγή του Νικόλα, με αντάλλαγμα να τον αφήσει ελεύθερο ενώ ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Όλγας ψάχνοντας για στοιχεία. Η Όλγα επιστρέφει απροσδόκητα και διαισθάνεται τον κίνδυνο καθώς ο Άρης κρύβεται και οπλίζει την οργή του για να την τιμωρήσει...

Η σπάνια αποκάλυψη του πρωταγωνιστή, Στέφανου Μιχαήλ, για την προσωπική του ζωή

Αυτή τη χρονιά τον απολαμβάνουμε μέσα από την Άγρια Γη, (δείτε εδώ όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα) ένα δράμα το οποίο αφορά την ζωή που του έκλεψαν, και επιστρέψει 28 χρόνια μετά ζητώντας εκδίκηση! Ο λόγος για τον ηθοποιό Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου”.

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από την σειρά αναφέρθηκε στην απόσταση με την σύντροφό του λόγω των γυρισμάτων της σειράς, και αποκάλυψε πως η Αθήνα δεν είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσε να ζήσει αφού προτιμά την ηρεμία της Κύπρου.

«Δε θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στην Αθήνα γιατί είναι πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί. Έχω μάθει αλλιώς εγώ στην Κύπρο. Μου αρέσει η ηρεμία. Η Αθήνα είναι καλή να έρχεσαι διακοπές, να δουλεύεις λίγο και μετά πίσω στην Κύπρο» είπε και συνέχισε:

«Προφανώς λείπω στην σύντροφό μου όπως και εκείνη σε εμένα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να σηκώνομαι να φεύγω έστω και για μισή εβδομάδα. Ουσιαστικά είναι μισή ζωή πλέον. Μισή στην Ελλάδα, μισή στην Κύπρο. Το παίρνει ευτυχώς πολύ καλά, μου δίνει δύναμη, με στηρίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αν δεν υπάρχει αυτό, δε μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση σου.

Εννοείται ότι υπάρχει η σκέψη του γάμου και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω αλλά επειδή τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, θεωρώ ότι όλα πρέπει να γίνουν όταν είναι η ώρα. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα σπιτικό σε ένα μέρος που θέλω και να κάνω οικογένεια. Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου, έτσι είναι το σωστό αλλιώς δεν γίνεται δουλειά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: 28 χρόνια μετά! Ο Άρης αναγνωρίζει ποιος τον απήγαγε και του έκλεψε την ζωή

Άγρια Γη: H Όλγα αντιμέτωπη με τα φαντάσματα του παρελθόντος - Το κακό που έκανε την στοιχειώνει