Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη στην Άνω Ποριά είναι πλέον γεγονός. Μετά την πρώτη συνάντησή του με τον φίλο του, παπά - Γρηγόρη, ο Παύλος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει σπίτι του και να συναντηθεί με την οικογένειά του.

Πρώτο του μέλημα φυσικά είναι η θεία του, η γιαγιά Ειρήνη που όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε ότι ο ανιψιός της ήταν νεκρός.

Η συνάντηση του Παύλου Βρουλάκη με τη γιαγιά Ειρήνη στον Σασμό

«Παυλή μου ζεις», θα είναι τα πρώτα λόγια που θα καταφέρει να ξεστομίσει η γιαγιά μόλις δει για πρώτη φορά μπροστά της τον ανιψιό της. Αμέσως θα καταλάβει πως υπάρχει μία πολύ παράξενη ιστορία από πίσω που δεν γνωρίζει και έτσι ο Παύλος μαζεύει όλο του το κουράγιο και ξεκινάει να εξομολογείται στη θεία του τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, της εξηγεί πως μετά τον θάνατο του Βασίλη Σταματάκη, του άντρα της Καλλιόπης, όλοι οι Σταματάκηδες τον έψαχναν πρωί - βράδυ. Η μόνη λύση για να σωθεί ήταν να εξαφανιστεί και να σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Όπως της αποκαλύπτει όμως, όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειάς του και παρακολουθούσε τα πάντα.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης γιαγιά Ειρήνη

Ο θάνατος του Πετρή τον έκανε να λυγίσει αλλά άντεξε και δεν επέστρεψε. Όταν όμως ήρθε και ο θάνατος του Άγγελου, δεν άντεξε και αποφάσισε να γυρίσει στο χωριό και να πάρει την εκδίκησή του από τους Σταματάκηδες για το κακό που έκαναν στην οικογένειά του.

Η γιαγιά Ειρήνη χαίρεται από τη μία που βλέπει πως ο ανιψιός της ζει, από την άλλη όμως προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να το πει στην οικογένειά της.

Η ίδια αρχίζει και μιλά στην οικογένειά της για νεκρούς που επιστρέφουν στην ζωή, προσπαθώντας να τους προετοιμάσει για όσα θα βιώσουν, ωστόσο εκείνοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την ψυχική της κατάσταση, μέχρι την στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν πως έλεγε την αλήθεια...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη: Τα εκατομμύρια που έφερε ο Σασμός στον ALPHA από τις διαφημίσεις του 2021

Σασμός: «Καρφώνεσαι...» - "Πανικός" στο Twitter με την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου