Από Πέννυ Μαστοράκου

Μας συγκλόνισε με την μοναδική στιγμή που μας χάρισε όταν αντίκρισε τον ανιψιό της, στο επεισόδιο της Τετάρτης 28/9, και έβαλε φωτιά στο Twitter, και επέστρεψε για να κάνει το ίδιο με την δυνατή στιγμή στο αντάμωμα τους στον Σασμό. Ο λόγος για την γιαγιά Ειρήνη η οποία έδωσε ρέστα με την ερμηνεία της, όταν μετά από 20 χρόνια αντίκρισε τον Παυλή της, που τον είχε για πεθαμένο.

Ανατρίχιασε σύσσωμο το Twitter με την γιαγιά Ειρήνη

Οι δυο τους, αφού συνήλθε μετά το σοκ η γιαγιά, έκατσαν στον καναπέ και μιλώντας για όλα όσα νόμιζαν ο ένας για τον άλλο τόσα χρόνια χώρια. Η γιαγιά Ειρήνη είναι πολύ συγκινημένη με την επιστροφή του, οριακά ανακουφισμένη, μιας και μέχρι στιγμής νόμιζε ότι είχε χάσει τους πάντες από την οικογένειά της (δείτε εδώ την εξομολόγησή του στην γιαγιά).

Έρχεται τρανταχτή σύλληψη στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Ο πόνος και η θλίψη είναι συναισθήματα, που εμποδίζουν την εκπλήρωση του Σασμού στο ομότιτλο σίριαλ με τις δύο αντίπαλες οικογένειες Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες αν είναι συνεχώς στα μαχαίρια.

Ο φόνος του Άγγελου έχει στιγματίσει την οικογένεια του και παρά την ομολογία της Καλλιόπης φαίνεται, πως οι συγγενείς του διψάνε για εκδίκηση. Με την καπετάνισσα να είναι πίσω από τα κάγκελα, στόχος είναι το σπίτι της και ο Αστέρης. Εκεί λοιπόν θα σημειωθεί και το σχεδόν φονικό...

Η έκρηξη στο σπίτι του Σταματάκη θα τον τραυματίσει σοβαρά και έτσι η αστυνομία θα πρέπει να δράσει. Οι πρώτοι ύποπτοι είναι ο Παύλος, που θα αρνηθεί οποιαδήποτε ενέργεια και στη συνέχεια τα ανίψια της Μαρίνας. Ο Αντώνης λοιπόν, θα τους συλλάβει και τότε είναι που η Μαρίνα θα τα βάλει για τα καλά μαζί του και η Αργυρώ από την άλλη θα λυγίσει βλέποντας τον πατέρα του παιδιού της να κινδυνεύει.

Σασμός Αντώνης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους κόπηκε το «γελάκι» - "Αναβρασμός" στα νούμερα τηλεθέασης με την επιστροφή του Σασμού

Σασμός: Σπάραξαν οι χρήστες στο Twitter - Η γιαγιά Ειρήνη καθήλωσε τους πάντες με την ερμηνεία της όταν αντίκρυσε τον Βρουλάκη