Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί τα νούμερα της τηλεθέασης να είναι αρκετά χαμηλά, ωστόσο είναι μόνο η αρχή για τον Έρωτα Φυγά, ο οποίος υπόσχεται πως με την πλοκή του θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η σχέση του Ιάσονα και της Αλεξάνδρας είναι ένα από τα στοιχεία που θα ζωντανέψουν την υπόθεση, αφού ο πρώτος φαίνεται πως ανησυχεί ιδιαίτερα για την νεαρή κοπέλα, όμως εκείνη δεν τον βλέπει με τον ίδιο τρόπο.

Αφού ο Μάρκος συνελήφθη για τη δολοφονία που διέπραξε στην Αθήνα, η αγαπημένη έμεινε μόνη στα κτήματα των Δερμετζίδων. Κανείς δε την θέλει και μάλιστα ο Στρατής και η Γεωργία κάνουν τα πάντα, για να τη διώξουν από κοντά τους. Μόνο η Μαργέτα της δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια, εκνευρίζοντας το υπόλοιπο προσωπικό.

Η Αλεξάνδρα πέφτει στην ανάγκη της Μαργέτας στον Έρωτα Φυγά

Στόχος της, όμως, είναι να παντρέψει τον γιο της με την όμορφη Αλεξάνδρα και να φέρουν στον κόσμο απογόνους. Μόνο έτσι η περιουσία της δε θα περάσει στα χέρια της ανιψιάς της, της Ελπίδας.

Αφού, λοιπόν, η Αλεξάνδρα βρεθεί στην ανάγκη της, ζητάει από την Μαργέτα να μεσολαβήσει για να τον σώσει καλό της από την φυλακή, εκείνη βρίσκει την ευκαιρία και της απαντά πως για να πέσει ο αγαπημένος της στα “μαλακά”, θα πρέπει να παντρευτεί τον γιο της, τον Ιάσονα.

Έρωτας Φυγάς

Όσο κι αν η Αλεξάνδρα αρνείται να το κάνει, στη συνέχεια λέει το μεγάλο ναι και παντρεύεται τον άντρα που δεν αγαπά, με σκοπό να σώσει τον μεγάλο της έρωτα. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η δική του αντίδραση όταν το μάθει.

Τι θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 27/9

Δύσκολες ώρες βιώνει η Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά, καθώς η αδιαθεσία της είναι ακόμη πιο αισθητή και δεν μπορεί πλέον να το κρύψει. Μάλιστα, ο Στρατής μετά το ταξίδι του, επιστρέφει και αποκαλύπτει στην Μαργέτα, όλα όσα έμαθε για τον φόνο, όμως ο Σήφης είναι ακόμα σε αναζήτηση.

Επεισόδιο 7

Η Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες μέρες. Έχει αδυναμία και έντονη αδιαθεσία και ενώ προσπαθεί να το κρύψει και να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν, δεν θα τα καταφέρει. Η Μαργέτα θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από την πρώην νύφη της, την Φιλίτσα.

Η εγκυμοσύνη της θα την αναστατώσει και θα την αναγκάσει να λάβει μέτρα πιο δραστικά, για να εξασφαλίσει στην οικογένεια Δεμερτζή διάδοχο της περιουσίας. Ο Στρατής επιστρέφει απ' την Αθήνα και μεταφέρει στη Μαργέτα όλα όσα έμαθε για τον Μάρκο και τον φόνο που διέπραξε. Παράλληλα ο Σήφης εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά και να ψάχνει τον δολοφόνο του ξαδέρφου του...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Για τον Ιάσονα η Αλεξάνδρά είναι...» - Ο Αντώνης Καρυστινός αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του στον Έρωτα Φυγά

«Η ηρωίδα μου έχει θυσιάσει πάρα πολλά...» - Η Πέμη Ζούνη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στον "Έρωτα Φυγά"