Από Στέλλα Μούτσιου

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Έρωτα Φυγά στο επεισόδιο της Τετάρτης 28/9, καθώς η Αλεξάνδρα μαθαίνει άσχημα νέα για τον σύντροφό της, Μάρκο, γεγονός που στην κατάστασή της δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η Μαργέτα, θα προσπαθήσει να την βοηθήσει, όμως θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον δικό της σκοπό. Στην πορεία θα μπλεχτεί και ο Ιάσονας (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του ηθοποιού για τον ρόλο του).

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (28/9) στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 8

Οι χωροφύλακες συλλαμβάνουν τον Μάρκο. Η Μαργέτα κρύβει την ενοχή της και βάζει το σχέδιο της σε εφαρμογή φροντίζοντας την Αλεξάνδρα που έχει καταρρεύσει. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται όλη την αλήθεια στη Μαργέτα κι εκείνη τη φέρνει σε επαφή με τον δικηγόρο της οικογένειας που της μεταφέρει ένα δυσάρεστο νέο.

Ο Μάρκος οδηγείται στις φυλακές της Αθήνας, αλλά έχει αφήσει πίσω στο κτήμα κάτι πολύ σημαντικό για την Αλεξάνδρα. Η Μαργέτα ανακοινώνει στο προσωπικό ότι θα κρατήσει την Αλεξάνδρα στη δουλειά και η Γεωργία δείχνει αποφασισμένη να το αλλάξει αυτό. Μια σειρά από γεγονότα θα οδηγήσουν τη Μαργέτα να πάρει μια απόφαση που θα αιφνιδιάσει την Αλεξάνδρα…

Γάμος με το ζόρι για την Αλεξάνδρα

Μπορεί τα νούμερα της τηλεθέασης να είναι αρκετά χαμηλά, ωστόσο είναι μόνο η αρχή για τον Έρωτα Φυγά, ο οποίος υπόσχεται πως με την πλοκή του θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η σχέση του Ιάσονα και της Αλεξάνδρας είναι ένα από τα στοιχεία που θα ζωντανέψουν την υπόθεση, αφού ο πρώτος φαίνεται πως ανησυχεί ιδιαίτερα για την νεαρή κοπέλα, όμως εκείνη δεν τον βλέπει με τον ίδιο τρόπο.

Αφού ο Μάρκος συνελήφθη για τη δολοφονία που διέπραξε στην Αθήνα, η αγαπημένη έμεινε μόνη στα κτήματα των Δερμετζίδων. Κανείς δε την θέλει και μάλιστα ο Στρατής και η Γεωργία κάνουν τα πάντα, για να τη διώξουν από κοντά τους. Μόνο η Μαργέτα της δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια, εκνευρίζοντας το υπόλοιπο προσωπικό.

Στόχος της, όμως, είναι να παντρέψει τον γιο της με την όμορφη Αλεξάνδρα και να φέρουν στον κόσμο απογόνους. Μόνο έτσι η περιουσία της δε θα περάσει στα χέρια της ανιψιάς της, της Ελπίδας.

Αφού, λοιπόν, η Αλεξάνδρα βρεθεί στην ανάγκη της, ζητάει από την Μαργέτα να μεσολαβήσει για να τον σώσει καλό της από την φυλακή, εκείνη βρίσκει την ευκαιρία και της απαντά πως για να πέσει ο αγαπημένος της στα “μαλακά”, θα πρέπει να παντρευτεί τον γιο της, τον Ιάσονα.

Έρωτας Φυγάς

Όσο κι αν η Αλεξάνδρα αρνείται να το κάνει, στη συνέχεια λέει το μεγάλο ναι και παντρεύεται τον άντρα που δεν αγαπά, με σκοπό να σώσει τον μεγάλο της έρωτα. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η δική του αντίδραση όταν το μάθει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε αδιέξοδο - Η κατάστασή της χειροτερεύει

Έρωτας φυγάς: Μια πρόταση γάμου είναι προ των πυλών - Ο Στρατής φτάνει στην πόρτα του κυρ- Γιάννη