Από Στέλλα Μούτσιου

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς, καθώς πέρα από το σημερινό (29/9) επεισόδιο στο οποίο ο Ισίδωρος θα την αποστομώσει, η ίδια κινδυνεύει να χάσει κι τον καινούριο της έρωτα.

Ενώ αφέθηκε στα δίχτυα του Αλέξη, στο σίριαλ θα εισβάλει η Κατερίνα, η φίλη της νεκρής Στέλλας, η οποία πέρα από την οικογένεια της κολλητής της έχει στόχο να καταστρέψει πολλές ζωές. Η παρουσία της θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη σχέση του νέου ζευγαριού, λοιπόν, εφόσον η ίδια θα αρχίσει να φλερτάρει με τον πρώτο.

Σύννεφα στη σχέση του Αλέξη και της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς

Πρώτος της "στόχος" γίνεται ο Άρης, τον οποίο γνωρίζει ένα βράδυ σε ένα μπαρ. Εκείνος, απογοητευμένος από τη στάση της Ευτυχίας, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της και ξαφνικά καταλήγουν να παιρνούν μαζί μία νύχτα πάθους. Όμως, η Κατερίνα δεν έχει ιδέα για ποιον πρόκειται.

Την επόμενη μέρα, τον συναντά στο καφενείο του Πότη και παριστάνει πως δε τον ξέρει, με αποτέλεσμα ο Άρης αρχίζει να διχάζεται ξεκινώντας τις έρευνες, διότι η ιστορία που του πούλησε δεν του "κολλάει". Τότε γνωρίζει και τον Αλέξη και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, σφού δεν τον αφήνει σε ησυχία.

Μυρτάλη Αλέξης Η Γη της Ελιάς

Ανατροπή με την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς

Το μαρτύριο για την Βασιλική και τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς φαίνεται πως δεν έχει τέλος, αφού με την απαγωγή τους η ζωή τους θα μπλεχτεί ακόμη περισσότερο εξαιτίας της γυναίκας που θα μπει στη ζωή της μητέρας του δεύτερου, Χάιδως.

Η Κατερίνα, η φίλη της Στέλλας, της αδερφής του Φίλιππου φτάνει στη Μάνη με στόχο να βγάλει πολύ χρήμα και θα προσπαθήσει να το κάνει απαγάγοντας την μικρή Στέλλα, την κόρη του νέου ζευγαριού. Έτσι, βρίσκει συνεργούς και δίνει την εντολή της απαγωγής.

Γη της Ελιάς απαγωγή

Μια ανατροπή όμως θα φέρει ανυπολόγιστες συνέπειες στη ζωή της και θα οδηγήσει στην αποτυχία της απαγωγής του μωρού, κάνοντάς την ναξεχάσει αυτό το σχέδιο για πάντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Στα τσακίδια" - Μεγάλη σφαγή μεταξύ Στάθη & Εύας

"Ένα όμορφο ταξίδι μόλις τελείωσε" - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου που προκάλεσε πληθώρα συναισθημάτων