Από Ελένη Μήτση

Η μεγάλη πρεμιέρα (3/10) για το ''Μαύρο ρόδο'' πλησιάζει και έτσι η παραγωγή αρχίζει και δίνει στο κοινό όλο και περισσότερα spoilers για το νέο σίριαλ του Μεγάλου καναλιού.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 29/9 κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, το οποίο συγκλονίζει τόσο με την ερμηνεία της Ελένης Βιτάλη όσο και με τις νέες σκηνές από τη μοναχική και την άστατη ζωή, που θα συγκρουστούν.

Το νέο συγκλονιστικό trailer για το ''Μαύρο ρόδο''

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ όσο και να το θέλουν, θα προσπαθήσουν να αντισταθούν ο ένας στον άλλον, αλλά ο έρωτας ανάμεσα σε μία μοναχή και ένα αγόρι του έξω κόσμου θα διδάξει πολλά.

Αυτές θα είναι οι μέρες και ώρες προβολής του Μαύρου Ρόδου

Η ιστορία που περιμένουμε όλοι πως και πως, κάνει πρεμιέρα στις 22:30 το βράδυ, και το βιβλίο της Ελένης Καπλάνη με τον ομώνυμο τίτλο παίρνει σάρκα και οστά στην μικρή οθόνη (δείτε εδώ όσα δήλωσε η συγγραφέας για το έργο).

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το αγγελικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά. Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της.

Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι! Οι μέρες και ώρες προβολής θα είναι από Κυριακή ως Τετάρτη στις 22:30!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Διάβαζα ψαλμούς...» - Οι μέρες της Κατερίνας Διδασκάλου στο μοναστήρι που κλείστηκε

Μαύρο Ρόδο spoiler: Τα πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση