Από Ελένη Μήτση

Δε χρειάζεται να είναι κανείς φανατικός με τον ''Σασμό'' για να μην δώσει πολλά συγχαρητήρια στην Αργυρώ και στον Αστέρη για την πρώτη κοινή και εξομολογητική σκηνή, μετά τη δολοφονία του Πετρή.

Ποιος είδε το επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 και δεν έλιωσε, με το πρώην ζευγάρι να έρχεται πιο κοντά από ποτέ, μην μπορώντας να κρύψει την φλόγα, που ακόμα και τώρα καίει μέσα τους. Τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού αυτοί οι δύο ήταν και ο λόγος, που η σειρά έγινε Νο1 στην περσινή σεζόν. (δείτε εδώ αν θα μάθει ο Αστέρης την αλήθεια για το παιδί τους).

Έλιωσε το twitter με την εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ στο Σασμό

Θα σώσει η Μαρίνα τον φονιά του παιδιού της από τον Παύλο;

Τα νέα επεισόδια του Σασμού κάθε άλλο από ηρεμία, τάξη και ασφάλεια έχουν να προβάλλουν. Το αίμα του Πετρή και στη συνέχεια του Άγγελου έχει φέρει όλο το χωριό με το μέρος των Βρουλάκηδων και αυτό ίσως συνεχίσει τη βεντέτα.

Το πρόσωπο του Παύλου Βρουλάκη θα ανατρέψει το σενάριο, με τον ίδιο να θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες και δη από τον Αστέρη. Έτσι λοιπόν, όταν ο δεύτερος θα πάει στο σπίτι τους παρακινούμενος από την αγάπη του για την Αργυρώ θα πέσει πάνω στον Παύλο.

Εκείνος δε θα χειριστεί καθόλου ήρεμα την κατάσταση, αφού τον αρπάζει και τον πετάει έξω από το σπίτι, απειλώντας τον πως θα είναι ο πρώτος που θα πεθάνει. Η Μαρίνα τότε μπαίνει μπροστά και μπλοκάρει το κακό, σώζοντας έτσι τον φονιά του παιδιού της...

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σοκ στον ALPHA με τον Σασμό και τον Παράδεισο των Κυριών - «Ισοπέδωσαν» τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση

Σασμός: Σε κατάσταση απόλυτου πανικού η Καλλιόπη - «Μην χαντακώσεις το παιδί μου!»