Από Πέννυ Μαστοράκου

Όλα φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν να αποκαλυφθούν στον Σασμό, καθώς οι δυο τους είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να ανάψει και πάλι ο έρωτάς τους! Ο λόγος για την Αργυρώ και τον Αστέρη (δείτε εδώ τι σοβαρό θα του συμβεί και θα κινδυνεύσει στα επόμενα επεισόδια), οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να βλέπονται περισσότερο τυχαία με την ίδια από την μεριά της να λυγίζει και ο Σταύρος να διαισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Από την ώρα που έχει αντιληφθεί πως κάτι τρέχει, δεν την αφήνει λεπτό μόνη της, γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο Twitter, και οι χρήστες να ρίχνουν λάδι στην φωτιά με τα σχόλιά τους, αποκαλώντας τον οριακά βδέλλα!

Το Twitter "γλεντάει" χωρίς έλεος τον Σταύρο

Μαθαίνει ότι έδωσε το νεφρό του για την Βρουλάκενα και καταρρέει - Ένα βήμα πριν το "εγκεφαλικό" η Καλλιόπη

Δεν ξημερώνουν καλές μέρες για την Καλλιόπη Σταματάκη, καθώς παρότι τώρα βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα αλλά θα βγει (καθώς δεν είναι εκείνη η δολοφόνος αλλά αυτός) η μοίρα της φύλαγε ένα μικρό μυστικό, το οποίο της κράταγε κρυφό ο Αστέρης γιατί φοβόταν την αντίδρασή της, και δικαιολογημένα!

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, τα βάσανά της δεν τελειώνουν εδώ, μιας και μετά από ένα τρακάρισμα του Αστέρη, μαθαίνει πως έγινε δότης στην Αργυρώ για να τη σώσει και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Η Καλλιόπη σαν μάθει τα μαντάτα κοντεύει να χάσει το μυαλό της, καθώς θεωρεί μεγάλη τρέλα αυτή την κίνηση, και σκέφτεται πως πρέπει να αντιδράσει για να πάρει και πάλι τον έλεγχο των παιδιών της στα χέρια της, εφόσον αντιλαμβάνεται πως δεν την ακούνε και δεν την υπολογίζουν πιά. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για χάρη τους προκειμένου να τους προστατέψει!

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

Μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του Σασμού - Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά στο θέατρο