Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα του Σασμού, την οποία ανυπομονεί πως και πως να δει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς τα spoiler προμηνύουν μεγάλες ανατροπές, συγκλονιστικές αποκαλύψεις αλλά και άσχημα γεγονότα μέχρι και θανάτους.

Πίσω λοιπόν στην Άνω Ποριά, εκτός από το δράμα που βιώνει η οικογένεια του Αστέρη με τον Μαθιό (δείτε εδώ το τέλος του με την Μαρίνα) να είναι στην φυλακή, και η οικογένεια των Βρουλάκηδων, και πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος, βιώνει την απόλυτη θλίψη καθώς βλέπει τον γάμο του να καταρρέει μέρα με τη μέρα.

Φεύγει η μένει πλάι στην Αργυρώ ο Σταύρος;

Ο γάμος του περνάει κρίση και είναι γνωστό, και η κατάσταση δεν αργεί να φτάσει στο απροχώρητο με την Αγρυρώ να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από κοντά του, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιεί πλέον για τα καλά πως την έχει χάσει.

Όσο και αν προσπαθεί να τη φέρει πίσω σε εκείνον, και παρά τις προειδοποιήσεις του στον Αστέρη να μείνει μακριά της, εκείνη είναι πια τελείως δωσμένη συναισθηματικά και πάλι στον Αστέρη, ο οποίος την διεκδικεί και πάλι. Ο Σταύρος γίνεται πυρ και μανία αλλά αντιλαμβάνεται πως έχει χάσει το παιχνίδι, και έτσι μαζεύει τα πράγματά του και θα φύγει από την Κρήτη και το «Σασμό» για πάντα.

 Τραγικές στιγμές για τον Σταύρο

Ο Μανώλης μπλέκει με ανθρώπους της νύχτας - Η νέα φιλία που θα ανατρέψει όλη του τη ζωή

Ένας από τους ρόλους που είναι πολύ αγαπητούς στο κοινό, είναι αυτός του Μανώλη, ενός προβληματισμένου παιδιού, που γνωρίζει ένα μεγάλο μυστικό που μόνο κακό του κάνει. Ο ίδιος, λοιπόν, θα βρεθεί να δουλεύει με τον Ευθύμη, ο οποίος κρύβει πολλά, ενώ είναι και φίλος με τον Παύλο Βρουλάκη. Βρισκόταν στην φυλακή για πολλά χρόνια, καθώς είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και πλέον έγινε ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο.

Αποφασίσει να βοηθήσει τον Μανώλη να αλλάξει τη ζωή του, ωστόσο απ' ότι φαίνεται το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό. Θα παρουσιαστούν πολλά προβλήματα ανάμεσά τους, αλλά και με κάποιους από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Αντιδράσεις με την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη - Η συγκλονιστική συνάντηση με την πρώην γυναίκα του

Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει η Μαρία Πρωτόπαππα