Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι γεγονός πως ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στους ζωντανούς και κάνει την εμφάνισή του στο χωριό και τον Σασμό φέρνοντας μαζί του χαρές (δείτε εδώ την εξομολόγησή του στην γιαγιά Ειρήνη) αλλά και πολλές αντάρες, συγκεκριμένα στην Μαρίνα, η οποία θα τον απειλήσει ευθέως στα επόμενα επεισόδια...

Η συνάντηση της με τον ξάδερφο του άντρα της δεν είναι καλή και αμέσως αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του να αναλάβει κάπως τον ρόλο του αδικοχαμένου Μάρκου και να ελέγχει τις ζωές τους.

Ο Παύλος Βρουλάκης απειλέι την Μαρίνα

Η Μαρίνα τρέμει μην αποκαλυφθεί η σχέση της με τον Αντώνη και το αντιληφθεί, αλλά ο αστυνόμος την καθησυχάζει λέγοντάς της πως ήταν σωστή τόσα χρόνια, και θρηνούσε τον Μάρκο Βρουλάκη, κάτι που υποστηρίζει και η Αργυρώ.

Εκείνος μόλις το αντιλαμβάνεται φέρνει τον πανικό και απαγορεύει στην Μαρίνα να πει το ναι στον Φραγκιαδάκη ξεκινώντας τις απειλές πως δεν αρμόζει να συνάψει άλλη σχέση, μετά τον θάνατο του συζύγου της, και έρχονται σε πλήρη ρήξη που θα διχάσει την οικογένεια και ίσως την "κόψει" στα δύο.

Ο Παύλος Βρουλάκης απειλέι την Μαρίνα να μην τολμήσει να ξαναπαντρευτεί

Παραλίγο θρήνος...ανατινάζουν τους Σταματάκηδες!

Στον Σασμό, ο Παύλος είναι αποφασισμένος να ξεπλύνει αυτός το αίμα των Βρουλάκηδων. Δίνει όρκο μπροστά σε όλους πάνω από τον τάφο του Άγγελου. Το μίσος και η οργή ξεχειλίζουν και ένας νέος κύκλος ανοίγει που φοβίζει τους πάντες και από τις δύο οικογένειες.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος δίνει το «στίγμα» του αμέσως και μάταια προσπαθούν να τον πείσουν τόσο η Μαρίνα όσο και ο παπα-Μιχάλης να σταματήσει το κακό, να μην πάρει εκδίκηση για κανέναν και για τίποτα. Ο Παύλος είναι αποφασισμένος και τα «μαντάτα» φτάνουν στους Σταματάκηδες. Πρώτος και καλύτερος ο Μαθιός, που έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο: «Έμαθα ότι θέλεις να μας ξεκληρίσεις, Παύλο Βρουλάκη. Εδώ είμαστε και δεν σε φοβόμαστε γιατί δεν έχουμε κάμει πράμα», τον προκαλεί ο Μαθιός, με τον Παύλο να τον απειλεί:

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

«Το είδα πως δεν έχετε κάνει πράμα. Κανέναν δεν αφήσατε. Μετά τον Μάρκο και τα κοπέλια του», του λέει και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα-Μιχάλης ζητά ξανά από τον Παύλο: «Σταμάτα τις απειλές και ό,τι έχεις άλλο βάλει στο μυαλό σου και κοίτα να κάτσεις φρόνιμα, καμία εκδίκηση δεν θα πάρεις γΙα τον φόνο του Αγγελου. Εκείνοι που φταίνε θα τους αναλάβει η δικαιοσύνη», του επισημαίνει.

Την άλλη μέρα το βράδυ ακούγεται μια τεράστια έκρηξη που ακούστηκε σε όλο το χωριό: «Ήντα να γίνηκε; Από το σπίτι των Σταματάκηδων ακούστηκε, σαν να τους ανατινάξανε», λένε και τρέχουν να δουν. Κι όντως στο σπίτι της Καλλιόπης έχει γίνει έκρηξη και ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από καπετάνισσα στον Σασμό παρουσιάστρια στον ALPHA - Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει η Μαρία Τζομπανάκη

Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Αστέρης - Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και...