Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε τις προάλλες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, και πέρα από τις εξελίξεις του Σασμού, μίλησε και για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης 28/9 ο Κώστας Τσουρός του Mega Καλημέρα προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός θα παρουσιάσει το πρώτο επεισόδιο σε ένα νέο μουσικό σόου στο κανάλι του ALPHA, με τίτλο Secret Sοng, που έρχεται για 8 επεισόδια. To ίδιο κόνσεπτ παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας στην Γαλλία με μεγάλη επιτυχία, και πέρα από την Καλλιόπη του Σασμού, θα δούμε άλλους 7 παρουσιαστές. Πρόταση έχουν δεχθεί ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και ο ηθοποιός, Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Μαρία Τζομπανάκη στον ρόλο της παρουσιάστριας

Τι είναι, όμως, το Secret Song

Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό σόου, το οποίο φιλοξενεί κάθε φορά ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, από το χώρο του θεάματος ή του αθλητισμού, το οποίο κάθεται στην καρέκλα και δεν ξέρει τι… και ποιοι τον περιμένουν, αφού οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Τα τραγούδια που τον χαρακτηρίζουν τη ζωή του και έχουν χαραχτεί στη μνήμη του παρουσιάζονται μπροστά του… και χωρίς να γνωρίζει ποιοι τα ερμηνεύουν… ξεδιπλώνοντας αναμνήσεις… με πολλά συναισθήματα.

Φυσικά, η Γαλλία δεν είναι η μόνη χώρα στην οποία προβάλλεται, αφού η επιτυχία του είναι τεράστια, γι' αυτό και αποφασίστηκε να γίνει πραγματικότητα και στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας μία άλλη πλευρά από τις προσωπικότητες που θα συμμετέχουν σε κάθε επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

«Δεν ισχύει ότι...» - Η αλήθεια για το τέλος της Καλλιόπης στον Σασμό