Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που το διαζύγιο με την Ιουλία είναι μονόδρομος και εδώ που τα λέμε δεν έχει κάνει και καμία προσπάθεια για να τα βρουν (δείτε με ποιον περνάει τα βράδια της εκείνη στο σπίτι του αδερφού της) ο αστυνόμος Κουράκος μάλλον βρήκε τον έρωτα της ζωής του στην Γη της Ελιάς.

Όπως ήδη βλέπουμε, έρχεται επικίνδυνα κοντά με την Ευτυχία χωρίς όμως να γνωρίζει πως εκείνη δολοφόνησε τον Ανέστη! Παραδίδονται στο πάθος τους και βρίσκονται κρυφά χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες οι οποίες θα είναι ολέθριες !

Ο Κουράκος ανακαλύπτει την Ευτυχία στην Γη της Ελιάς

Όταν η σχέση αυτή ανθίσει για τα καλά, τότε η Ευτυχία θα αισθανθεί απαίσια. Δε μπορεί να κρύβει από τον άνθρωπό της ένα τόσο φρικτό μυστικό. Θα τον κοιτάξει στα μάτια, θα λυγίσει και θα του φωνάξει πως, ναι, εκείνη σκότωσε τον πρώην της! Μόλις ο Κουράκος μάθει πως είναι η δολοφόνος του Ανέστη, θα καταρρεύσει, καθώς θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα! Θα ακούσει την καρδιά του ή θα πράξει όπως πρέπει;

 Γη της Ελιάς

Τους ξεμπροστιάζει χωρίς έλεος - Η Μυρτάλη αποκαλύπτει τα πάντα στην Ιουλία

Λίγο πριν μάθουν όλοι το τραγικό νέο που θα σκορπίσει σε όλους θλίψη (δείτε εδώ ποιος αγαπημένος ήρωας πεθαίνει) ένας νέος έρωτας έχει ανθίσει στην Μάνη και την Αρεόπολη, και αυτός είναι της Ευτυχίας με τον...αστυνόμο Κουράκο.

Μετά την απόφαση για το διαζύγιο του, παρατηρήσαμε ότι δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να μεταπείσει την Ιουλία, την οποία λάτρευε και έπινε νερό στο όνομά της, και από εκεί καταλαβαίνουμε πως η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει για τον έρωτά τους και μέτραγε μέχρι την λήξη, η οποία και ήρθε!

Όμως όπως όλοι ξέρουμε, οι μικρές κοινωνίες έχουν πολλά αδιάκριτα βλέμματα και δύσκολα κάποιος μπορεί να κρυφτεί! Η Μυρτάλη καταλαβαίνει μόλις βλέπει την Ευτυχία και τον Κουράκο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους καθώς δεν είναι κι χθεσινή, και έτσι τα λέει όλα στην Μαρίνα!

Οι δυο τους είναι σε σοβαρές σκέψεις να μιλήσουν στην Ιουλία, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία που της έχει η ανιψιά της, εφόσον εκείνη την μεγάλωσε και την ανέθρεψε! Πως θα αντιδράσει η Ιουλία; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Τι θα συμβεί με την Ιουλία στην Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Θρίλερ στη Μάνη - Απαγάγουν το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: Ένα χειρουργείο θα καταστρέψει την Χάιδω - Επιστρέφει από το παρελθόν ένα πρόσωπο που είχε σχέση με την κόρη της