Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί η Μυρτάλη να πάει να τις τα πει όλα όσα είδε για τον Κουράκο και την Ευτυχία, ωστόσο εκείνη ελάχιστα φαίνεται πως θα την νοιάξει καθώς έχει βάλει πλώρη για αλλού, και όχι μπροστά, αλλά προς τα πίσω σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Ο λόγος για την Ιουλία στην Γη της Ελιάς, η οποία έρχεται πάλι κοντά με τον Στάθη, πιο κοντά δηλαδή δεν γίνεται, και το πάθος τους ανάβει ξανά!

Το σπίτι του Ιάκωβου μετατρέπεται σε ερωτική φωλιά

Η ίδια η Ιουλία έχοντας πάρει πια απόφαση το διαζύγιο της, βγάζει σε πώληση το σπίτι που έμενε με τον αστυνόμο Κουράκο και εγκαθίσταται στο σπίτι του αδελφού της του Ιάκωβου, ο οποίος λείπει και μάλλον δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω...

Ο έρωτας της με τον Στάθη ωστόσο ξαναφουντώνει και η μια συνάντηση θα γίνουν πολλές οι οποίες θα λάβουν χώρα στο σπίτι του αδερφού της, όπου θα περνάνε μαζί αξέχαστες στιγμές.

Γη της Ελιάς

Απόσπασμα από το αποψινό (28/9) επεισόδιο

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (28/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Η Αθηνά παραμένει στη φυλακή ενώ η δίκη της βρίσκεται σε εξέλιξη και η Μαργαρίτα την επισκέπτεται προκειμένου να της δώσει λίγο κουράγιο.

Η αλήθεια είναι πως η Αθηνά (που σε κάθε της σκηνή ξεσηκώνει τους φανς της στο Twitter) βιώνει πολύ δύσκολες ώρες στη φυλακή με τις συγκρατούμενές της, ωστόσο δεν μπορεί να το αποκαλύψει στην ξαδέρφη της για να μην την ανησυχήσει. Μαζεύει λοιπόν όλο το κουράγιο της και προσποιείται πως μπορεί να ελέγξει την κατάσταση.

«Κοίταξέ με, έχεις κάποιο πρόβλημα με τις άλλες κρατούμενες; Έχω ακούσει ότι στις φυλακές γίνονται διάφορα», λέει η Μαργαρίτα στην Αθηνά χωρίς να μπορεί να κρύψει την ανησυχία της για τις συνθήκες που βιώνει η ξαδέρφη της μέσα στο κελί. «Όχι κάτι που να μην μπορώ να το ελέγξω. Η μάνα μου τι κάνει;», της απαντάει η Αθηνά, εμφανώς εξουθενωμένη.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να γεμίσει κουράγιο την Αθηνά και έτσι της λέει για τη μητέρα της: «Όπως τα ξέρεις, από εμένα και εσένα πιο δυνατή», ωστόσο εκείνη επιμένει: «Ήταν, αυτή η ιστορία την έχει τσακίσει».

«Έχει μυαλό ξυράφι, χάρη σε αυτή βρήκαμε το όπλο του Ιπποκράτη! Σκέφτηκε ότι ο Ιάκωβος θα το έχει κρύψει στο ελαιοτριβείο του. Θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν αυτό το όπλο του φόνου», της ξεκαθαρίζει η Μαργαρίτα και τη γεμίζει ελπίδες για τη συνέχεια της δίκης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί οι... - Σούπερ αποκλειστικό!

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη τους - Τραγικές ώρες για Φίλιππο και Βασιλική