Από TV24 Team

Ο ερχομός του Δημοσθένη Καπερνάρου στη Γη της Ελιάς, μόνο προβλήματα θα φέρει και αν στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, στον δεύτερο έρχονται τα χειρότερα, με πρώτα θύματά του τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Δημοσθένης, όπως είδαμε και στον πρώτο κύκλο, είναι σκληρός ακόμα και στην ίδια του την οικογένεια. Πάνω απ’ όλα βάζει τις δουλειές του και το χρήμα και γι’ αυτό μπορεί να θυσιάσει τα πάντα και να καταστρέψει ό,τι μπαίνει εμπόδιο μπροστά του. Ήδη ο Κωνσταντίνος, από τότε που γνώρισε την Ισμήνη, έχει αρχίσει να του λέει ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να είναι μαζί του στις βρόμικες δουλειές. Σιγά σιγά του ζητάει να αποστασιοποιηθεί, κάτι που ο Δημοσθένης δεν το δέχεται με τίποτα, ενώ σε λίγο καιρό την εμφάνισή της θα κάνει και η κόρη του Δημοσθένη (δείτε εδώ τον σκοτεινό της ρόλο).

Γη της Ελιάς Δημοσθένης

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος πιστεύει ότι έχει χρόνο ακόμα, ώσπου να ολοκληρωθεί το σπίτι και να παντρευτεί με την Ισμήνη, να τον πείσει. Όσο ο καιρός περνάει, όμως, τόσο πιο πολύ ο Δημοσθένης του σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό. Όχι μόνο δεν τον αφήνει ν’ ανασάνει και ν’ απομακρυνθεί, αλλά τον πιέζει και για άλλες ακόμα πιο βρόμικες και επικίνδυνες δουλειές.

Στο στόχαστρο του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς, Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Ο Κωνσταντίνος βλέποντας ότι έχει εγκλωβιστεί, αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά: «Φτάνει ως εδώ! Κάνε ό,τι θέλεις, εγώ αποχωρώ», του λέει. Αυτό θα είναι και το μοιραίο λάθος του. Έξαλλος ο Δημοσθένης αρχίζει να κάνει κόλαση τη ζωή του Κωνσταντίνου. Θα δούμε ότι πολλές φορές θα βρεθεί σε άσχημη θέση και σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί η κρυφή δράση του στην Ισμήνη.

Ο Δημοσθένης θα αρχίσει πια να τον εκβιάζει ανοιχτά: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε κρατάω στο χέρι και το ξέρεις. Κανείς δεν φεύγει έτσι από αυτές τις δουλειές. Τι το πέρασες;», του λέει. Ετσι, αρχίζει να εκτοξεύει απειλές ότι θα αποκαλύψει τα πάντα και φτάνει να του λέει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αναγκαστεί να τον βγάλει από τη μέση. Και δεν μένει μόνο εκεί! Στόχο του βάζει την Ισμήνη και τη μικρή κόρη της, στέλνοντάς του βίντεο στο οποίο έχει βάλει να τις παρακολουθούν, προκειμένου να εκφοβίσει τον Κωνσταντίνο. Εκείνος πλέον είναι για λύπηση. Δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, ζει συνέχεια κάτω από το φάσμα του φόβου.

Η Ισμήνη, αν και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί, το αποδίδει στον φόρτο εργασίας του. Ο Κωνσταντίνος όμως δεν θα σταματήσει να ψάχνει τρόπους να βγάλει από τη ζωή του τον Δημοσθένη! Αραγε, θα τα καταφέρει;

Η Ισμήνη στα μαχαίρια με τη Μυρτάλη

Η αλλαγή στη συμπεριφορά της Μυρτάλης, από τότε που ανέλαβε το 51% της οικογενειακής επιχείρησης, την έχει φέρει όχι και λίγες φορές σε κόντρα με τα πιο κοντινά της πρόσωπα. Η υπεροψία της και η σκληράδα που ξαφνικά έχει εμφανίσει, χωρίς να λογαριάζει συγγένειες και φιλίες, αρχίζουν σιγά σιγά να την απομακρύνουν απ' όλους.

Παρά τις συμβουλές του Ιάκωβου, αλλά και τις απειλές της Ιουλίας ότι θα μείνει μόνη της, η Μυρτάλη όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά, όπως θα δούμε, θα γίνει ακόμα χειρότερη. Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποια αναποδιά που θα συμβεί στην επιχείρηση με τις κρέμες, δεν θα διστάσει να το «παίξει» αφεντικό ακόμα και στην Ισμήνη.

Η Μυρτάλη θα αρχίσει τις παρατηρήσεις, θα θελήσει να βάλει ωράρια και γενικά θα κάνει ό,τι μπορεί για να δηλώσει ότι αυτή διατάζει, κάτι που η Ισμήνη δεν πρόκειται να δεχτεί. Μοιραία θα τσακωθούν άσχημα και η φιλία τους θα διαλυθεί. Οχι όμως και η επιχείρηση. Σ’ αυτόν τον τομέα θα δούμε ότι θα συμβεί κάτι άλλο...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Ζει τον εφιάλτη η Αθηνά - Τα άγρια βασανιστήρια στη φυλακή

Θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά του ΣΚΑΪ - Αυτή είναι η αδερφή της «Ευτυχίας» από τη Γη της Ελιάς