Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η Γη της Ελιάς, στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος καθώς και στο ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη σεζόν.

Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε πως κοιτάζει καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο δεν αγχώνεται καθώς αισθάνεται ευλογημένος με την απήχηση που έχει η σειρά στο κοινό.

Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου για τη Γη της Ελιάς

«Πρώτη φορά πάω στη Μαδρίτη και τη λάτρεψα», είπε αρχικά για τα γυρίσματα που έκανε η σειρά στην Ισπανία.

«Δεν αγχώνομαι για τον ανταγωνισμό. Είναι υπέροχο, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα, καλύτερες δουλειές. Κοιτάζω κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν αγχώνομαι, είναι ένα παιχνίδι είναι μέρος της δουλειάς μας.

Έχουμε πολλές σειρές και ωραίες δουλειές. Εύχομαι ο κόσμος να μπορέσει να δει τις περισσότερες. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να ζηλέψω κάποια σειρά. Και εγώ και ο Ανδρέας αισθανόμαστε ικανοποίηση για την επιτυχία και όχι μόνο ικανοποίηση, νιώθω ευλογία.

Γιατί όχι, μπορεί να δούμε τρίτη σεζόν στη Γη της Ελιάς, άμα πρέπει», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στη Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της. Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει.

Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κάνει όλη την οικογένεια να καρδιοχτυπήσει. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από την μια συνεσταλμένη Βασιλική από την άλλη "καυτή" Ιφιγένεια - Οι φωτογραφίες της Τζόλα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Γη της Ελιάς: Τσακισμένη ψυχολογικά η Αθηνά στη φυλακή - Απόσπασμα από το αποψινό (28/9) επεισόδιο