Από Στέλλα Μούτσιου

Τα νούμερα τηλεθέασης, πέρα από τα σημερινά, αποθεώνουντον Παράδεισο των Κυριών, όμως όσο κι αν στην πραγματική ζωή αυτό είναι καλό για τους πρωταγωνιστές, στη σειρά οι καταστάσεις του φέρνουν σε δύσκολη θέση. Η σχέση του Ντίνου και της Αμαλίας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο στάδιο και τα τελευταία γεγονότα θα είναι δραματικά και για τους δύο.

Ο Ντίνος είναι προβληματισμένος με όλα τα γεγονότα και κάθεται στο γραφείο του αφηρημένος. Ξαφνικά, όμως, ο Μάρκος του ανακοινώνει ότι η Αμαλία περιμένει στην είσοδο του καταστήματος. Ο ίδιος τρέχει κοντά της για να την ρωτήσει γιατί δεν πήγε κατευθείαν στο γραφείο του: «Η δεσποινίς Μιράντα επέμενε ότι θα σ’ ενοχλήσω», του απάντησε εκείνη, με τον Ντίνο να γίνεται έξαλλος με την υπεύθυνη του καταστήματος.

«Δεσποινίς Μιράντα, μην ξανασυμβεί αυτό. Η δεσποινίς Αμαλία έχει πάντα προτεραιότητα», της λέει νευριασμένος, αλλά η Μιράντα είναι ερωτευμένη μαζί του και η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια όταν τον βλέπει με άλλη.

Η Αμαλία δίνει ένα γράμμα στον Ντίνο για το οποίο δεν είναι καθόλου προετοιμασμένος: «Σε παρακαλώ να το διαβάσεις με αγάπη και ανοιχτό μυαλό», του λέει η κοπέλα και φεύγει από το κατάστημα. Εκείνος τρέχει από πίσω της, γιατί καταλαβαίνει ότι το γράμμα είναι αποχαιρετιστήριο και σίγουρα δε θα χαρεί με όσα γράφει μέσα, όμως δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να αλλάξει την κατάσταση.

Απόσπασμα από το σημερινό (28/9) επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Αποκλειστικό: Θανάσιμος κίνδυνος για τον Ντίνο! Η ζωή του απειλείται

Στον Παράδεισο των Κυριών, ο Ντίνος είναι πλέον σίγουρος ότι πάνε να του φορτώσουν τον φόνο του Αριστείδη και προσπαθεί να μάθει ποιος και γιατί κρύβεται από πίσω. Την ίδια στιγμή όμως, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν μοιραία στο φως.

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες: «Δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγω από εδώ. Θα τρελαθώ, δεν αντέχω άλλο», λέει στην Πολυξένη, η οποία συνεχίζει να της δίνει κουράγιο. Την ίδια στιγμή μια καινούρια ιδέα της Πιπίτσας για να μπει στα μεγάλα σαλόνια, βρίσκει τον Μάρκο και πάλι αντίθετο: «Σε παρακαλώ σύνελθε, δεν είναι για μας αυτά τα πράγματα», της επισημαίνει.

Την ίδια ώρα η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Άγη, που την έχει στριμώξει για τα καλά: «Ελα, μη μου κάνεις τη ζόρικη, μου αρέσεις και το ξέρεις», της λέει και της δίνει ένα φιλί. Ωστόσο δεν δείχνει η Πολυξένη να σοκάρεται τόσο πολύ, μάλιστα αυτή η κατάσταση με τον Άγη μάλλον της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.
Στο μεταξύ έχουν έρθει από το χωριό η Ρήνα και η Ζαχαρούλα και έχουν φτάσει στο φτωχικό του Μεμά και του Πασχάλη και όχι μόνο. Όλα δείχνουν ότι μάνα και κόρη ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή των δύο αδελφών.

Παράλληλα ο Πάρης τριγυρίζει σαν αγρίμι και σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που η Αμαλία δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Ντίνο. Μέσα του κυριαρχούν διάφορα συναισθήματα, όπως φόβος, μίσος, εκδίκηση και λύπη, ενώ χωρίς κανείς να το περιμένει, ο Πάρης ανακοινώνει στους γονείς του μια ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει: «Θα πάμε στους Μπουραντάδες και θα πάρουμε πίσω την πρόταση. Θα ακυρώσουμε τους αρραβώνες με την Αμαλία», λέει στην Ολγα και τον Αποστόλη που μένουν άναυδοι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ας θρονιαστώ στην καναπεδάρα μου!» - Τρέχει και δεν φτάνει το Twitter για να προλάβει το επεισόδιο του Παράδεισου των Κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών: Την ζηλεύει και θα κάνει τα πάντα για να την καταστρέψει - Τι χωρίζει την Βικτώρια με την Αμαλία