Από Στέλλα Μούτσιου

"Φουρτούνες" έρχονται στον Παράδεισο των Κυριών (δείτε εδώ τις εξελίξεις του σημερινού 27/9 επεισοδίου), καθώς δύο πολύ έντονες προσωπικότητες της σειράς έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Ο λόγος για την Αμαλία και την Βικτώρια.

Ο λόγος πίσω από την ζήλεια της Βικτώριας προς την Αμαλία στον Παράδεισο των Κυριών

Σε τι οφείλεται, όμως, η αντιζηλεία τους; Η Βικτώρια δείχνει να φθονεί την Αμαλία για πολλούς λόγους. Όλα ξεκινούν από τα παιδικά χρόνια της πρώτης, η οποία ένιωθε παραγκονισμένη σε σύγκριση με την αδερφή της, που ήταν και η μητέρα της δεύτερης.

Γι' αυτό δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία. Όμως, δεν είναι το παρελθόν της δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποία αισθάνεται ζήλεια απέναντι στη νεαρή κοπέλα. Οι δυο τους μένουν με τον Χριστόφορο, το πρώην σύζυγο της αδερφής της, ο οποίος δίνει όλη του την προσοχή στην Αμαλία και αυτό την εξοργίζει. Αυτό, λοιπόν, είναι που θα την φτάσει στα άκρα.

Ο Παράδεισος των Κυριών
Facebook / Ο Παράδεισος των Κυριών Fans

"Έξαλλοι" οι χρήστες του Twitter με τον Πάρη από την σειρά του ALPHA

"Χαμός" έχει γίνει στο Twitter με τον Παράδεισο των Κυριών, και όχι εξαιτίας των μισθών των πρωταγωνιστών, αλλά εξαιτίας του Πάρη, ο οποίος βίασε την Αμαλία, όπως φάνηκε στο πρώτο επεισόδιο, την πλησίασε ξανά για να της ζητήσει να τον συγχωρέσει, τονίζοντας πως το έκανε από αγάπη.

Έτσι, οι χρήστες έπιασαν τα πληκτρολόγια τους και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο αηδιαστικά είναι τα λόγια του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια κόντρα για τον Παράδεισο των Κυριών και το Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος - Τι συμβαίνει με ALPHA και ΑΝΤ1

Παράδεισος των κυριών: Φουντώνουν τα συναισθήματα της - Το ερωτικό γράμμα της Αμαλίας στον Ντίνο