Από Έφη Εκίζογλου

Ο ALPHA μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν που είχε με τον Σασμό που έκανε και κάνει τρομερά νούμερα τηλεθέασης, και βλέποντας πως οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί "ζήλεψαν" και στράφηκαν πως την μυθοπλασία, αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα μια σειρά, τον Παράδεισο των Κυριών, τοποθετώντας την μάλιστα ακριβώς πριν τον Σασμό.

Οι πρώτες ημέρες φαίνεται πως λειτούργησαν πολύ θετικά ως προς το κανάλι, αφού σύμφωνα με όσα καταγραφόντουσαν στα μηχανάκια της AGB από τις 20:00 έως τις 22:30 ο σταθμός έβγαινε πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού κάνοντας σκόνη τους απέναντι. Το βράδυ της Τρίτης 27/9, όμως, τα πάντα ανατράπηκαν.

Ο ΑΝΤ1 πέρασε τον ALPHA... για λίγο!

Τα πράγματα άρχισαν να ανατρέπονται από την Δευτέρα για την ακρίβεια που ο Παράδεισος και ο εκατομμυριούχος έκαναν ακριβώς τα ίδια ποσοστά (δείτε τα εδώ), πράμα που συμβαίνει σπάνια στην ελληνική τηλεόραση. Η Τρίτη, όμως, ήταν καθοριστική αφού είχαμε όντως ανατροπή!

Ο εκατομμυριούχος πέρασε τον Παράδεισο αφού έκανε στο δυναμικό κοινό 18,9% (15,7-16,5-19,2-24,0-10,9) ενώ η σειρά έφτασε μέχρι το 16,4% (16,2-16,1-17,3-15,8-12,5), όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Εκτός Υπηρεσίας 10,6
  • ANT1: Παγιδευμένοι 15,2
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 18,9
  • OPEN: Γνωρίζοντας τον Ντέιβ 2,4
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 16,4
  • ALPHA: UEFA NATIONS LEAGUE: Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία 17,4
  • STAR: GNTM 5 20,2
  • ΣΚΑΙ: Σαχάρα 6,2
  • MEGA: Γη της Ελιάς 18,9
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2,7
  • ΕΡΤ: Τα καλύτερα μας χρόνια 5,6

Είναι γνωστό, βέβαια, πως τα ποσοστά κάθε μέρα ανεβοκατεβαίνουν οπότε... για να σχηματιστεί πλήρης άποψη θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και στα αυριανά νούμερα. Μπορεί να ήταν απλά μια άτυχη ημέρα της σειράς ή μπορεί όντως το κοινό να... άλλαξε για τα καλά κανάλι!

Τι θα δούμε στο αποψινό 28/9 επεισόδιο

Το νέο ότι ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος σοκάρει τον Ντίνο, όμως δείχνει αποφασισμένος να βρει εκείνος τους αληθινούς του γονείς, παρά τις προειδοποιήσεις του Βύρωνα, του δικηγόρου του Αριστείδη, πως θα έχει την ίδια κατάληξη μ’ αυτόν. Ο Άγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και εκβιάζει την Πολυξένη για να μην το δώσει στον πατέρα του. Στον Παράδεισο ο Ντίνος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ, η οποία έχει φύγει απ’ το ξενοδοχείο όπου έμενε.

Ο Παράδεισος των Κυριών επεισόδιο τρίτης

Η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της. Ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτωρίας να παγιδεύσουν τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Θα καταφέρει να παρασύρει και τον συνεργάτη του, τον Σωτήρη στο σχέδιό αυτό;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ξεράστε ελεύθερα» - "Έξαλλοι" στο Twitter με τον Πάρη

Στην εφηβεία της ήταν τραγουδίστρια σε... - Όσα δεν γνωρίζουμε για την Θεοδώρα Τζήμου από τον «Παράδεισο των Κυριών»