Ο ''Παράδεισος'' των κυριών'' είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά εποχής με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι πάρα πολύ θετικές. Το σενάριο, οι ηθοποιοί, τα κοστούμια αλλά και όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9 είναι συγκλονιστικά.

Λίγο πριν προβληθεί το επεισόδιο κυκλοφόρησε ένα απολαυστικό sneak preview με την Αμαλία να γράφει ένα άκρως ερωτικό μήνυμα στον Ντίνο. Μπορεί να έχει ταραχτεί κατά πολύ από τη συνάντηση, που είχε με τον Πάρη στο νοσοκομείο, αλλά τα συναισθήματα της για τον καταστηματάρχη δεν την αφήνουν να ηρεμήσει (δείτε εδώ καυτό spoiler για τον βιολογικό πατέρα του Αριστείδη).

Το ερωτικό γράμμα της Αμαλίας στον Ντίνο

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9

Η απρόοπτη συνάντηση στο νοσοκομείο ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πάρη δεν κυλά ομαλά, γεμίζοντας τον Πάρη δίψα για εκδίκηση. Ενώ ο Μεμάς ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο, εκείνος τού ανακοινώνει μία σημαντική άφιξη από το χωριό που θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς τους. Οι πληροφορίες της Ντέπυς σχετικά με την εμφάνιση του δολοφόνου αναστατώνουν τον Ντίνο, ο οποίος ενώ πασχίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για το θάνατο του Αριστείδη, προσκρούει διαρκώς στην επιμονή του αστυνόμου Χρηστίδη που βιάζεται να κλείσει την υπόθεση.

Ωστόσο η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα αναπτερώσει το ηθικό του Ντίνου, έστω και για λίγο: μέχρι δηλαδή να καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον ήρθε στον Παράδεισο. Η Γεωργία θα ακολουθήσει το ένστικτό της που την κρατά επιφυλακτική απέναντι στον Άγη ή θα υπακούσει τη μητέρα της και θα του τηλεφωνήσει; Ποιο είναι το σκοτεινό σχέδιο που απεργάζεται η Βικτώρια, προκειμένου να εξευμενίσει την οργή του Αποστόλη;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει μια κομψότητα και μία...» - Το μυστικό πίσω από την επιτυχία της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Στην εφηβεία της ήταν τραγουδίστρια σε... - Όσα δεν γνωρίζουμε για την Θεοδώρα Τζήμου από τον «Παράδεισο των Κυριών»