Από TV24 Team

Στον Σασμό, ένα από τα πράγματα που έμειναν στη μέση γιατί τα γεγονότα τούς πρόλαβαν, είναι ο γάμος της Μαρίνας με τον Αντώνη. Για μια ακόμα φορά η δολοφονία του Άγγελου διάλυσε κάθε προοπτική για τον γάμο τους. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Παύλος εμφανίζεται τελικά σε όλους και προκαλεί διάφορα συναισθήματα, ενώ τις προθέσεις του τις αντιλαμβάνονται όλοι από την πρώτη στιγμή (δείτε εδώ τι θα γίνει στην πρώτη συνάντησή του με τη γιαγιά Ειρήνη). Μάλιστα δεν αργεί να τις δηλώσει δημόσια και ο ίδιος, καθώς την ώρα που ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Λίγο αργότερα και ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος.

Μαρίνα και Παύλος στα μαχαίρια στον Σασμό

Βλέποντας αυτή την κατάσταση η Μαρίνα προβληματίζεται για κάτι ακόμα, για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη. Ξέρει ότι ο Παύλος αγαπούσε τον άντρα της τον Μάρκο σαν αδελφό.

Έχει τη φωτογραφία του στο σπίτι και την προσκυνάει σαν εικόνισμα. Πώς θα μπορέσει να του πει ότι έχει βάλει άλλον άντρα στην καρδιά της και στη ζωή της; Αυτό που φοβάται είναι ότι δεν πρόκειται να τον δεχτεί. Οτι θα την κακοχαρακτηρίσει και θα χαλάσει τις σχέσεις της μαζί του. Στο μεταξύ και ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται.

Μαρίνα Αντώνης Σασμός

Μαθαίνει για τη γυναίκα του που τον απαρνήθηκε καθώς τον θεωρούσε πεθαμένο και ξανάφτιαξε τη ζωή της και μάλιστα όχι με ξένο, αλλά με φίλο του. Μόνο που αυτό προβληματίζει και τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Και οι δύο είναι προβληματισμένοι και περισσότερο η Μαρίνα που υποστηρίζει: «Ασ’ το καλύτερα, ας μην το μάθει. Ασε να περάσει ο καιρός και βλέπουμε», λέει στενοχωρημένη.

Ωστόσο η Αργυρώ γίνεται έξαλλη που βλέπει τη μάνα της να στενοχωριέται: «Ασε μας, ρε μάνα, που θα του πάρουμε και την άδεια; Πού ήταν τόσα χρόνια που εσύ θρηνούσες χωμένη μέσα στα μαύρα; Να μας αφήσει να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τις ζωές μας», είναι τα λόγια της και της δίνει κουράγιο: «Μόλις ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα να κανονίσετε τον γάμο σας με τον Αντώνη», της λέει. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι και τόσο καλά. Οταν ο Παύλος το μάθει, θα κάνει τα πάντα για μη γίνει ο γάμος τους. Δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι η Μαρίνα θα έχει άλλον άντρα στο πλευρό της πέρα από τον Μάρκο και εμποδίζει τον γάμο τους.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (29/9) σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός (28/9): Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Αστέρης - Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και...

Σασμός: Την βλέπουμε για πρώτη φορά! Διέρρευσε στο Twitter η φωτογραφία από τον πολυπόθητο γάμο Βασιλικής και Μαθιού