Από Στέλλα Μούτσιου

Παρά το γεγονός πως απόψε το βράδυ (26/9) ο Σασμός δεν θα προβληθεί στις οθόνες μας (δείτε εδώ γιατί), το Twitter παραμένει ενεργό και οι χρήστες και πιστοί φανς της σειράς του ALPHA αναζητούν διαρκώς το δολοφόνο του Άγγελου. Η ομολογία της Καλλιόπης δεν έχει πείσει κανέναν και έτσι η αγωνία είναι μεγάλη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναγράφονται, πράγματι η καπετάνισσα βρέθηκε με τον Άγγελο και τον τραυμάτισε, όμως πίσω από τον θάνατό του κρύβεται ο Κώστας, ο οποίος τον αποτελείωσε και φρόντισε να μην αφήσει στοιχεία πίσω του, οδηγώντας την κατάσταση στο σημείο που γνωρίζουμε.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον δολοφόνο του Άγγελου στον Σασμό

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 28/9 με την εμφάνιση του Παύλου

Μια από τις μεγάλες στιγμές στον Σασμό πλησιάζουν με την άφιξη του Παύλου Βρουλάκη να είναι πιο κοντά από ποτέ. Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς έχουμε δει τον χαμένο ξάδερφο να κρύβεται καλά στο χωριό, όμως αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί.

Πιο αναλυτικά, στις εξελίξεις της Τετάρτης 28/9 η γιαγιά Ειρήνη θα επιβεβαιώσει το ένστικτο της και βλέπει μετά από 20 χρόνια μπροστά στα μάτι της στο ξάδερφο του Μάρκου της... όπως είναι η φυσικό η αντίδραση θα είναι πολύ περίεργη.

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ειρήνη τους λόγους που έφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η ομολογία της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Επιπλέον, αν και ο Μαθιός ευτύχησε να βγει από τη φυλακή από τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, φέρει ένα απαρηγόρητο βάρος που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό ότι ο Παύλος ζει. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για όλους τους Βρουλάκηδες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Ρε μα@@κα ξυρίστε τις φαβορίτες του!» - Το Twitter ξεσπά και απαιτεί την αλλαγή look του Μύρωνα

Σασμός: Ποιος είδε την Αργυρώ και δεν την φοβήθηκε! Πανικός στο Twitter με τις απειλές της για τον Μαθιό