Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή την εβδομάδα μας περιμένει πολύ κλάμα στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τις καταιγιστικές εξελίξεις) καθώς τα πράγματα ξεφεύγουν και οι ήρωες ζουν το απόλυτο δράμα, ο καθένας για την περίπτωσή του. Στην περίπτωση της Άννας, η κατάσταση στην οικογένειά της έχει ξεφύγει (δείτε εδώ πως θα διωχθεί από το σπίτι της) και στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 27/9 πήρε την κατάσταση στα χέρια της σε ότι αφορά την μητέρα της.

Συγκλονίστηκε το Twitter με την σκηνή της Άννας και της μητέρας της

Η Άννα, βλέποντας τη μητέρα της να τα έχει χαμένα, της έβαλε της φωνές για να την κάνει να καταλάβει τι έχει συμβεί καθώς αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αποδεχτεί πως το παιδί της είναι νεκρό! Το Twitter τα έχασε με την σκηνή και την ερμηνεία της Ντίνας Μιχαηλίδου...

Χαμός και με την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορκόπουλου

Για ακόμη ένα επεισόδιο μας έχει καθηλώσει με την ερμηνεία του, και όχι άδικα καθώς ο ρόλος του όπως αποκαλύπτεται κρύβει πολλά μυστικά! Ο λόγος για τον Σπύρο τον οποίο υποδύεται ο Παύλος Ορκόπουλος, και το βράδυ της Τρίτης 27/9 μας χάρισε μία πολύ δυνατή σκηνή, αυτή της αυτοκτονίας του.

Βυθισμένος λοιπόν στις τύψεις κλειδώνεται στο δωμάτιό του και με ένα όπλο κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς νιώθει ότι ο κλοιός γύρο του σφίγγει και η αλήθεια θα βγει στο φως, μαζί με όσα έκρυβε! Αμέσως στο δωμάτιο μπουκάρει ο γιος του Δημήτρης και απαιτεί για εξηγήσεις!

Οι Twitterάδες υποκλίθηκαν στο ταλέντο του και στην τόσο δυνατή, σχεδόν αληθινή, σκηνή που τους χάρισε με το ταλέντο του, και στα σχόλια οριακά δεν του έδωσαν Όσκαρ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Το τραγικό τέλος της Μυρτώς ξεσκεπάζεται - Το σκοτεινό κοινό μυστικό των δύο οικογενειών

Παγιδευμένοι: Πάλευαν να τον σώσουν από τα χέρια του - Ο Κοσμάς οργισμένος χάνει τον έλεγχο και...