Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από την πρεμιέρα της σειράς, και ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών με την πλοκή και τις απίστευτες εξελίξεις της! Ο λόγος για την σειρά Παγιδευμένοι, το νέο δράμα του Αντ1 (δείτε εδώ την ξαφνική απόφαση του σταθμού για την σειρά) που μας έχει τρελάνει με το απίθανο σενάριό του, και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, που μας βάζουν κατευθείαν στο κλίμα της σειράς, στο "πετσί του ρόλου" σαν να λέμε!

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, και όπως συνειδητοποιούν οι πρωταγωνιστές, ο Δημήτρης και η Άννα, τίποτα δεν είναι όπως νομίζουν, και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται καθώς υπάρχουν μυστικά και καταστάσεις τις οποίες δεν φαντάζονταν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!

Ο Κοσμάς χάνει τον έλεγχο στους Παγιδευμένους

Έχει χάσει το παιδί του, για το οποίο όπως θα αποδειχτεί στην συνέχεια ήξερε αρκετά πράγματα, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τον πόνο ενός γονιού που έχει χάσει το σπλάχνο του, και η απώλεια της Μυρτώς του έχει θολώσει το μυαλό! Ο Κοσμάς, όπως και όλη του η οικογένεια βιώνει τραγικές καταστάσεις, την ώρα που η μεσαία του κόρη Άννα προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνο.

Ο Κοσμάς οργισμένος χάνει τον έλεγχο στους Παγιδευμένους και...

Μην σκεπτόμενος λογικά, επιτίθεται άγρια γεμάτος οργή στον Θοδωρή έξω από το αστυνομικό τμήμα και την φυλακή σε μία κίνηση απελπισίας για το παιδί του, και την τελευταία στιγμή από τα χέρια του θα τον γλυτώσουν οι αστυνομικοί! Ανυπομονούμε για την συνέχεια!

Ο Θοδωρής τρομοκρατημένος τα ομολογεί όλα!

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιον έχει δίπλα του, ακόμη και αν αυτός είναι το πιο κοντινό του άτομο, ακόμη και η αδερφή του. Στη περίπτωση της σειράς Παγιδευμένοι, η Άννα χάνει την γη κάτω από τα πόδι της και έχει γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος της, καθώς ανακαλύπτει πράγματα για την Μυρτώ που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της.

Το πιο σοκαριστικό όμως δεν είναι αυτό, είναι πως τελικά μόνο αυτή ήταν στα μαύρα σκοτάδια, καθώς ένα άλλο μέλος της οικογένειάς της και συγκεκριμένα ο πατέρας της γνώριζε πολλά και εμπλέκεται άμεσα με την υπόθεση.

Όπως αποκαλύφθηκε η Μυρτώ πέθανε με άγριο τρόπο, και ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Θοδωρής, ο οποίος αναγκάζεται να τα ομολογήσει όλα, αφού πρώτα ο Δημήτρης ανακαλύπτει και άλλα ναρκωτικά στα πράγματά του και καταλαβαίνει πως είναι για τα καλά μπλεγμένος.

Παδιγευμένοι: Ποιος την πέταξε στο δρόμο γυμνή και κακοποιημένη

Ο μικρός ζητάει την βοήθεια της Άννας και εκεί της αποκαλύπτει τα πάντα! Η Μυρτώ εκείνο το βράδυ πήγε στο σπίτι του καθηγητή της, με τον οποίο είχαν σχέση και τους έπιασε στα πράσα η γυναίκα του, η οποία επιτέθηκε στην Μυρτώ, την κακοποίησε και την πέταξε γυμνή στο δρόμο.

Η Μυρτώ απελπισμένη του τηλεφώνησε να της πάει ρούχα, και έτσι εξηγούνται όλα με την κάρτα και τα ρούχα του φοιτητή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι πασίγνωστος σκηνοθέτης - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της «Παγιδευμένης» Ταμίλα Κουλίεβα

Άφησε την πολιτική για τη μυθοπλασία - Η συμμετοχή του Νότη Μηταράκη στη σειρά ''Παγιδευμένοι''