Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο κρυφός εραστής της Μυρτώς να έριξε λίγο φως στην υπόθεση των Παγιδευμένων, ωστόσο τα στοιχεία που έρχονται στο φως θα οδηγήσουν την Άννα σε αδιέξοδο. Η ίδια ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τι πραγματικά συνέβη στην αδερφή της και προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της μέχρι να τα καταφέρει, όμως ο άνθρωπος που την βοηθά σε όλο αυτό θα σταθεί εμπόδιο στην σχέση της με την οικογένειά της.

Η πρωταγωνίστρια, δηλαδή, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον Θοδωρή, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος, με στόχο να τον "ψαρέψει" και να οδηγηθεί στην Αλήθεια. Ο Κοσμάς, δυστυχώς, δεν μπορεί να κατανοήσει την λογική του παιδιού του και εξοργίζεται με το γεγονός πως η μεγάλη του κόρη βοηθά τον δολοφόνο της Μυρτώς.

Ο λόγος που η Άννα θα έρθει κοντά με τον Δημήτρη

Έτσι, αποφασίζει να την πετάξει στο δρόμο δίνοντας τις βαλίτσες στα χέρια και η μόνη λύση για την Άννα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ο Δημήτρης, ο οποίος θα της ανοίξει το σπίτι του και θα την φιλοξενήσει.

Παγιδευμένοι

Μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο, άλλα αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέσιμό τους να γίνει πιο έντονο, με τον Δημήτρη να αρχίσει να βλέπει αλλιώς την Άννα. Ένας έρωτας γεννιέται δειλά δειλά από την πελυρά του και η Άννα με τον καιρό εξαιτίας της ασφάλειας που της προσφέρει, θα πέσει στα δίχτυα του. Διστάζουν, όμως, να αφεθούν σε αυτό το συναίσθημα και αυτό γιατί παραμένουν αντιμέτωποι.

Τι θα δούμε σήμερα (27/9) στη σειρά

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (27/9) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» μιας και η οικογένεια Ροδίτη, πενθεί τον άδικο χαμό της Μυρτώς, με την Ειρήνη να μην μπορεί να δεχθεί τι έχει συμβεί (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για το χθεσινό επεισόδιο).

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμη σε άρνηση. Θα αντέξει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τη δολοφόνο της κόρης της; Η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο με ακόμα περισσότερο πάθος. Απέναντί τους ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει και να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες.

Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του ύποπτου για τη δολοφονία της αδερφής της. Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό εραστή της. Τα στοιχεία όμως είναι ελλιπή. Θα μπορέσουν να αποδείξουν την ενοχή του;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχαν παίξει μαζί στο Παρά Πέντε - Αυτή είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου από τους «Παγιδευμένους»

Παγιδευμένοι: Το τραγικό τέλος της Μυρτώς ξεσκεπάζεται - Το σκοτεινό κοινό μυστικό των δύο οικογενειών