Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν μάθουν όλοι το τραγικό νέο που θα σκορπίσει σε όλους θλίψη (δείτε εδώ ποιος αγαπημένος ήρωας πεθαίνει) ένας νέος έρωτας έχει ανθίσει στην Μάνη και την Αρεόπολη, και αυτός είναι της Ευτυχίας με τον...αστυνόμο Κουράκο στην Γη της Ελιάς.

Μετά την απόφαση για το διαζύγιο του, παρατηρήσαμε ότι δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να μεταπείσει την Ιουλία, την οποία λάτρευε και έπινε νερό στο όνομά της, και από εκεί καταλαβαίνουμε πως η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει για τον έρωτά τους και μέτραγε μέχρι την λήξη, η οποία και ήρθε!

Η Μυρτάλη σκοπεύσει να μιλήσει στην Ιουλία

Όμως όπως όλοι ξέρουμε, οι μικρές κοινωνίες έχουν πολλά αδιάκριτα βλέμματα και δύσκολα κάποιος μπορεί να κρυφτεί! Η Μυρτάλη καταλαβαίνει μόλις βλέπει την Ευτυχία και τον Κουράκο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους καθώς δεν είναι κι χθεσινή, και έτσι τα λέει όλα στην Μαρίνα!

Οι δυο τους είναι σε σοβαρές σκέψεις να μιλήσουν στην Ιουλία, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία που της έχει η ανιψιά της, εφόσον εκείνη την μεγάλωσε και την ανέθρεψε! Πως θα αντιδράσει η Ιουλία; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Τι θα συμβεί με την Ιουλία στην Γη της Ελιάς

Έρχονται ξανά κοντά Στάθης και Ιουλία - Το κρυφό ραντεβού στο σπίτι

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (27/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς μιας και ο Στάθης με την Ιουλία, μετά και από τον χωρισμό της με τον Κουράκο, συναντιούνται κρυφά στο σπίτι και έρχονται και πάλι κοντά.

Και μπορεί αυτό να είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Εύα θα πιάσει τον Στάθη με άλλη γυναίκα, αλλά αυτή δεν θα είναι η Ιουλία (δείτε εδώ με ποια θα την απατήσει).

Τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα. Το δίλημμα μεγαλώνει κι εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος προς τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Η σχέση του Στάθη με την Εύα περνάει κρίση.

Έτσι, σε μία αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει. Η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στη δίκη δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη θέση της Αθηνάς. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Θρίλερ στη Μάνη - Απαγάγουν το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: Ένα χειρουργείο θα καταστρέψει την Χάιδω - Επιστρέφει από το παρελθόν ένα πρόσωπο που είχε σχέση με την κόρη της