Από Στέλλα Μούτσιου

Το Μαύρο Ρόδο, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το MEGA, έρχεται σύντομα στην τηλεόραση και πριν καλά καλά προβληθεί οποιαδήποτε σκηνή, το κοινό φαίνεται πως έχει "ξετρελαθεί". Απόδειξη αυτού είναι τα σχόλια στο Twitter, τα οποία "πέφτουν βροχή".

Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμός, καθώς πολλοί από τους πρωταγωνιστές έπαιζαν και στις Άγριες Μέλισσες και αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο.

Οι αντιδράσεις στο Twitter πριν την πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου

Η καθόλου άγια τηλεοπτική οικογένεια του Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά - Τα "σκοτεινά" μέλη που την απαρτίζουν

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου, της σειράς που σύμφωνα με τις προβλέψεις έμπειρων ανθρώπων από τον χώρο της τηλεόρασης, θα αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με την πλοκή του έργου (δείτε εδώ την υπόθεση) όσο και με τις διθυραμβικές ερμηνείες του εκλεκτού καστ.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, υποδύεται έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα όπως έχει και ο ίδιος αποκαλύψει, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδωσε ένα spoiler, μία φωτογραφία της τηλεοπτικής του οικογένειας στην σειρά.

Η οικογένειά του ονομάζεται «Καστρινού», και η σύζυγός του είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, ο γιος του είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η κόρη του, η Νεφέλη Κουρή. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μάλιστα αναφέρει «Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Ετοιμάζομαι να ανοίξω και στριπτιτζάδικο, σοβαρό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νκικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές.

Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Ο Θέμης ήταν πολύ νέος όταν τη γνώρισε. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η γυναίκα μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μελαχρινή και καλλονή - Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Νίκου Πολυδερόπουλου από το Μαύρο Ρόδο

Του ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες από το δικό του τροχαίο - Ο τραγικός ρόλος του Νίκου Πολυδερόπουλου στο Μαύρο Ρόδο