Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή την χρονιά θα τον απολαύσουμε στο Μάυρο Ρόδο, ωστόσο έχει μακρά παρουσία στην τηλεόραση, και τον έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους μέσα στα χρόνια, τους οποίους έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία!

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στο γυαλί μετά από την τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση στην σειρά «8 λέξεις», σε μία δραματική σειρά, που θα αφήσει σίγουρα το στίγμα της στην τηλεόραση, και το κοινό ανυπομονεί για την πρεμιέρα της (δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση του σταθμού για την σειρά).

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του Νίκου Πολυδερόπουλου

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να έχει φουλ πρόγραμμα και να μην προλαβαίνει ούτε να κάτσει, με τόσα γυρίσματα και τόσες υποχρεώσεις, ωστόσο βρίσκει λίγο χρόνο και για το κορίτσι του, με το οποίο όπως αναφέρουν πηγές είναι πολύ ερωτευμένος.

Μπορεί να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και πάντα να έχει χαμηλό προφίλ, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί και από τον φωτογραφικό φακό, ο οποίος τον έχει εντοπίσει σε εξορμήσεις του με την λαμπερή Βαλασία Συμιακού. Το ζευγάρι φημολογείται πως είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2019, και ο ηθοποιός έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της όμορφης λογοθεραπεύτριας, καθώς για να είναι τόσο καιρό μαζί, μάλλον έχει βρει ότι έψαχνε σε μία σχέση.

 Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Νίκου Πολυδερόπουλου από το Μαύρο Ρόδο
NDP

«Αν δεν έχει βρεθεί μια γυναίκα να σε καταλάβει… Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Να το πω πιο απλά, αν θέλω να πάω στην Γαύδο θα μου πει, “πήγαινε” αν και αυτή θέλει να πάει εκεί θα της πω “πήγαινε”. Αν λέμε “μην πας εκεί”, “μην κάνεις αυτό” και η ζήλια και το ένα και το άλλο… έτσι φθείρεται η σχέση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Του ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες από το δικό του τροχαίο - Ο τραγικός ρόλος του Νίκου Πολυδερόπουλου στο Μαύρο Ρόδο

«Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα...» - Η ατάκα του Λεωνίδα Κακούρη για το Μαύρο Ρόδο που "τρέλανε" την Ελένη Μενεγάκη