Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το χθεσινό (26/9) επεισόδιο στο Twitter, «Ο Παράδεισος των Κυριών» επιστρέφει απόψε με νέες καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του Αριστείδη.

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στον Παράδεισο των Κυριών - Επεισόδιο: 6

Η Βικτώρια ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας. Η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο αλλά συναντά εμπόδια.

Ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά…

Τι θα δούμε αύριο, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 7

Το νέο ότι ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος σοκάρει τον Ντίνο, όμως δείχνει αποφασισμένος να βρει εκείνος τους αληθινούς του γονείς, παρά τις προειδοποιήσεις του Βύρωνα, του δικηγόρου του Αριστείδη, πως θα έχει την ίδια κατάληξη μ’ αυτόν. Ο Άγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και εκβιάζει την Πολυξένη για να μην το δώσει στον πατέρα του. Στον Παράδεισο ο Ντίνος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ, η οποία έχει φύγει απ’ το ξενοδοχείο όπου έμενε.

Ο Παράδεισος των Κυριών επεισόδιο τρίτης

Η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της. Ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτωρίας να παγιδεύσουν τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Θα καταφέρει να παρασύρει και τον συνεργάτη του, τον Σωτήρη στο σχέδιό αυτό;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στην εφηβεία της ήταν τραγουδίστρια σε... - Όσα δεν γνωρίζουμε για την Θεοδώρα Τζήμου από τον «Παράδεισο των Κυριών»

«Έχει μια κομψότητα και μία...» - Το μυστικό πίσω από την επιτυχία της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»