Από TV24 Team

Η νέα σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (19/9) και ήδη από το πρώτο επεισόδιο έδειξε πως ήρθε για να μείνει αφού ξετρέλανε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Το Twitter σχολίασε με προσήλωσε την πρεμιέρα της σειράς και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα σίριαλ που θα βρίσκεται μαζί μας για πολύ καιρό ακόμη.

Το κασέ των ηθοποιών της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Ο Παράδεισος των Κυριών μισθοί ηθποιών

Μπορεί οι μισθοί του Σασμού να είναι εξαιρετικά ανεβασμένοι φέτος που είναι και η δεύτερη σεζόν, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Παράδεισο των Κυριών. Η σειρά ξεκίνησε με χαμηλότερο μπάτζετ, δεδομένου ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούσαν να προβλέψουν πώς θα τα πάει και αν θα έχει εμπορική επιτυχία.

Συγκεκριμένα, τα μεγάλα ονόματα της σειράς αμείβονται περίπου με 4.000 έως 6.000 ευρώ μηνιαίως. Το μπάτζετ είναι σίγουρα λίγο πιο ανεβασμένο για κάποιους, όπως ο Αργύρης Πανταζάρας με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο που έπαιξαν πέρυσι στον Σασμό και άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στο κοινό.

Στην επόμενη ακριβώς βαθμίδα, είναι οι ηθοποιοί που λαμβάνουν 1.500 - 2.000 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πλήθος των σκηνών που παίζουν. Στη σειρά συμμετέχουν και αρκετά νέα πρόσωπα με πιο χαμηλές απολαβές, κοντά στα 900 ευρώ το μήνα.

Σίγουρα βέβαια, όπως έγινε και στον Σασμό έτσι και στον Παράδεισο των Κυριών, σε περίπτωση που η σειρά προχωρήσει και συνεχίσει να κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης, θα αυξηθεί και το μπάτζετ των ηθοποιών που συμμετέχουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστοι ηθοποιοί και ο ένας πρωταγωνιστεί σε άλλη σειρά - Οι πρώην σύντροφοι της Εξηνταβελώνη από τον Παράδεισο των Κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών (20/9): Ο κόσμος του Νίνου διαλύεται μέσα σε λίγα λεπτά