Από Στέλλα Μούτσιου

Σοκαριστικές ήταν οι εξελίξεις στη σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι, για ακόμα ένα βράδυ (δείτε εδώ τι συνέβη), με αποτέλεσμα τα σχόλια στο Twitter να "πέσουν βροχή".

Από την πλοκή μέχρι και τις ερμηνείες των ηθοποιών, το κοινό αποθέωσε ότι αφορά το σίριαλ και φαίνεται πως όλοι έχουν κολλήσει για τα καλά.

Οι αντιδράσεις στο Twitter με τις εξελίξεις της σειράς "Παγιδευμένοι"

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 27/9

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση. Θα αντέξει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης της;

Η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο, με ακόμα περισσότερο πάθος. Απέναντί τους είναι ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει ώστε να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες.

Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της, και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδερφής της. Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον μυστικό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, είναι ελλιπή. Θα μπορέσουν να αποδείξουν την ενοχή

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχαν παίξει μαζί στο Παρά Πέντε - Αυτή είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου από τους «Παγιδευμένους»

Ποιους πάει να "χτυπήσει" με την κίνηση αυτή; Η έκτακτη απόφαση του Αντ1 για τους Παγιδευμένους