Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα επεισόδιο «φωτιά» παρακολουθήσαμε απόψε Κυριακή 25/9 στον Alpha και τον Σασμό, και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο καθώς το μενού είχε από όλα! Ομολογίες και πολλές ανατροπές οι οποίες θα αλλάξουν μία για πάντα τις ζωές όλων, ενώ εξίσου καταιγιστικά θα είναι και τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν και την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι χρήστες του Τwitter ήταν εκεί για να σχολιάσουν τα πάντα, όπως τις απειλές της Αργυρώς, αλλά την κρίσιμη στιγμή της ομολογίας της Καλλιόπης, αντί να έχουν όλη την προσοχή τους στραμμένη απάνω της, έδειξαν προβληματισμένοι με τις φαβορίτες του Μύρου οι οποίες έχουν αρχίσει και τους την δίνουν στα νεύρα!

Το Twitter ξεσπά για το look του Μύρωνα

Και όμως δεν ήταν η Καλλιόπη - Αυτός έκοψε το νήμα της ζωής του Άγγελου

Και ενώ όλοι νομίζουν πως ο Μαθιός έκανε το φονικό και έβαψε τα χέρια του με το αίμα του Άγγελου, και η Καλλιόπη τρελαίνεται από τις τύψεις πως εξαιτίας της το παιδί της είναι στη φυλακή και θέλει να παραδοθεί, έρχεται μία εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα στον Σασμό (δείτε εδώ την έκτακτη αλλαγή για την σειρά)!

Το πραγματικό πρόσωπο που φαίνεται πως έκανε το έγκλημα, χαρίζοντας την τελευταία μαχαιρία στον Άγγελο και αφήνοντάς τον σφαγμένο σε μία λίμνη αίματος στο ιατρείο του, δεν ήταν η καπετάνισσα (δείτε εδώ την συγκλονιστική στιγμή του φονικού) αλλά ο Κώστας, ο πρώην της Άσπας!

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς, είχαμε παρακολουθήσει το επεισόδιο όπου δολοφονήθηκε ο Άγγελος, και το επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 όπου η καπετάνισσα Καλλιόπη, λίγο πριν καλέσει τον Αστέρη για να την πάει στο τμήμα να ομολογήσει, αναπολεί την σκηνή του φονικού, και εκεί παρατηρούμε πως τα χτυπήματα που έδωσε στον Άγγελο, δεν συνάδουν με όσα ανακοίνωσε ο Φραγκιαδάκης από την ιατροδικαστική εξέταση του γιατρού.

Σασμός - ανατροπή μεγατόνων

Λίγο μετά επίσης βλέπουμε πως ο Κώστας επισκέπτεται το καφενείο, και όπως αποκάλυψε έλειπε για δουλειές από το χωριό, και από εκεί που ήταν έμαθε τα μαντάτα για το φονικό, γεγονός που δεν γεμίζει το μάτι της παπαδιάς! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, εκείνος φέρεται να έδωσε την τελειωτική μαχαιριά στον Άγγελο, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε το πως, και το τι έγινε αφότου η Καλλιόπη έφυγε από το ιατρείο εκείνο το βράδυ...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter - «Θέλουμε πίσω την παλιά Καλλιόπη!»

Σασμός: Του ζητά να μείνει στο περιθώριο! Η κατάσταση εκτροχιάζεται με την Μαρίνα και τον Παυλή