Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Παύλος Βρουλάκης, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον παπά Μιχάλη, παίρνει την μεγάλη απόφαση να συναντήσει την οικογένειά τους και πρώτα απ' όλα τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε ότι είναι νεκρός.

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα, ο Σασμός αντί για 4 μέρες, θα παιχτεί μόλις 2 φορές μέσα στην εβδομάδα (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Σασμό

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 06

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ειρήνη τους λόγους που έφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η ομολογία της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Επιπλέον, αν και ο Μαθιός ευτύχησε να βγει από τη φυλακή από τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, φέρει ένα απαρηγόρητο βάρος που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό ότι ο Παύλος ζει. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για όλους τους Βρουλάκηδες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μοιάζει με Κρητικός αλλά δεν είναι - Η αληθινή καταγωγή του Δημήτρη Λάλου του Σασμού

Σασμός: Ανατροπή για δύο αγαπημένα ζευγάρια - Χωρίζουν και μάλιστα ξαναερωτεύονται