Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που το κανάλι έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις και θα πραγματοποιήσει αλλαγές στον Σασμό, θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με αφορμή τη σειρά, από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι άλλοτε αποθέωναν τους χαρακτήρες και την πλοκή σε κάθε επεισόδιο!

Πιο συγκεκριμένα το τεράστιο φαν κλαμπ της σειράς, έχει ενοχληθεί με την Καλλιόπη, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς, δεν έχει καμία σχέση με την καπετάνισσα που ήξεραν μέχρι τώρα!

Η "οργή" του Twitter για την Καλλιόπη

Οι περισσότεροι από τους χρήστες των social media παραπονούνται λοιπόν πως η άλλοτε πανούργα και αιμοβόρα Καλλιόπη, δεν είναι όπως την περσινή χρονιά, δραστήρια και γεμάτη μίσος για τους Βρουλάκηδες και πως κάποιες σκηνές, όπως η χθεσινή με τον μονόλογο της, τράβηξαν για αρκετή ώρα, όπως και οι εξελίξεις με την δολοφονία του Άγγελου.

Φαίνεται πως τους λείπει περισσότερο η εξέλιξη και η πλοκή της υπόθεσης όπως ήταν την προηγούμενη χρονιά, ωστόσο κρατούν μικρό καλάθι καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα.

Ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με το Σασμό
Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με το Σασμό

Και όμως δεν ήταν η Καλλιόπη - Αυτός έκοψε το νήμα της ζωής του Άγγελου

Και ενώ όλοι νομίζουν πως ο Μαθιός έκανε το φονικό και έβαψε τα χέρια του με το αίμα του Άγγελου, και η Καλλιόπη τρελαίνεται από τις τύψεις πως εξαιτίας της το παιδί της είναι στη φυλακή και θέλει να παραδοθεί, έρχεται μία εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα στον Σασμό

Το πραγματικό πρόσωπο που φαίνεται πως έκανε το έγκλημα, χαρίζοντας την τελευταία μαχαιρία στον Άγγελο και αφήνοντάς τον σφαγμένο σε μία λίμνη αίματος στο ιατρείο του, δεν ήταν η καπετάνισσα (δείτε εδώ την συγκλονιστική στιγμή του φονικού) αλλά ο Κώστας, ο πρώην της Άσπας!

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς, είχαμε παρακολουθήσει το επεισόδιο όπου δολοφονήθηκε ο Άγγελος, και το επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 όπου η καπετάνισσα Καλλιόπη, λίγο πριν καλέσει τον Αστέρη για να την πάει στο τμήμα να ομολογήσει, αναπολεί την σκηνή του φονικού, και εκεί παρατηρούμε πως τα χτυπήματα που έδωσε στον Άγγελο, δεν συνάδουν με όσα ανακοίνωσε ο Φραγκιαδάκης από την ιατροδικαστική εξέταση του γιατρού.

Σασμός - ανατροπή μεγατόνων

Λίγο μετά επίσης βλέπουμε πως ο Κώστας επισκέπτεται το καφενείο, και όπως αποκάλυψε έλειπε για δουλειές από το χωριό, και από εκεί που ήταν έμαθε τα μαντάτα για το φονικό, γεγονός που δεν γεμίζει το μάτι της παπαδιάς! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, εκείνος φέρεται να έδωσε την τελειωτική μαχαιριά στον Άγγελο, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε το πως, και το τι έγινε αφότου η Καλλιόπη έφυγε από το ιατρείο εκείνο το βράδυ...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μοιάζει με Κρητικός αλλά δεν είναι - Η αληθινή καταγωγή του Δημήτρη Λάλου του Σασμού

Σασμός: Ανατροπή για δύο αγαπημένα ζευγάρια - Χωρίζουν και μάλιστα ξαναερωτεύονται