Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το χθεσινό (23/9) επεισόδιο της Γης της Ελιάς, το οποίο άφησε έντρομους τους τηλεθεατές με την απαγωγή του αγαπημένου ζευγαριού του Twitter και όχι μόνο, τα spoiler που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μας δίνουν πληροφορίες για εξελίξεις που κυριολεκτικά θα μας κόψουν την ανάσα.

Νέα πρόσωπα έρχονται και φέρνουν τα πάνω κάτω στην σειρά, ωστόσο τα ήδη υπάρχοντα, χωρίζουν, και νέα παράνομα ζευγάρια δημιουργούνται στην Αρεόπολη. Ωστόσο υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, διότι σε μία μικρή κοινωνία αδιάκριτα μάτια υπάρχουν παντού και δύσκολα κρύβεσαι.

Η Μυρτάλη πιάνει στα πράσα Κουράκο και Ευτυχία στην Γη της Ελιάς

Οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει, και πλέον προχωρούν την ζωή τους στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο λόγος για την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο, οι οποίοι παίρνουν διαζύγιο με την μία να επιστρέφει σταδιακά στον Στάθη, και τον άλλον να βρίσκει παρηγοριά στην...Ευτυχία!

O Κουράκος στην Γη της Ελιάς
Mega

Οι δυο τους βρίσκονται κρυφά και ζουν τον έρωτά τους, για κακή τους τύχη όμως τους βλέπει η Μυρτάλη, και τρέχει αμέσως να τα πει στην θεία της! Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Η Εύα "πιάνει" με άλλη τον Στάθη και δεν είναι η Ιουλία

Εκτός από την νέα εισβολή στη σειρά και στο κλαμπ του Δημοσθένη, άλλη μία προσθήκη θα δούμε στα νέα επεισόδια, η οποία θα ταράξει ακόμα περισσότερη την σχέση της Εύας (δείτε τι θα αντιμετωπίσει και θα την κυριεύσει τρόμος) και του Στάθη, η οποία παλεύει να κρατηθεί ζωντανή.

Οι καταστάσεις θα τα φέρουν έτσι, που η Εύα από την ζήλεια της θα φτάσει στα όριά του τον Στάθη, ο οποίος δεν φταίει κάπου, και άθελά της θα του δώσει το εισιτήριο για να επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά της μίας και μοναδικής του αγάπης, της Ιουλίας.

Η νέα προσθήκη λοιπόν στην σειρά θα είναι η Ράινα, η νέα συγκάτοικος της Αλκμήνης την οποία συναντά τυχαία ο Στάθης στο καφενείο του Πότη, και για πολύ κακή του τύχη τους βλέπει η Εύα να μιλάνε, και τότε αρχίζει το δράμα. Η ίδια έχοντας ήδη βγάλει το συμπέρασμά πως κάτι τρέχει μεταξύ τους, οδηγείται στον παραλογισμό, και σε μία τεράστια σύγκρουση η οποία έχει ως αποτέλεσμα ο Στάθης να σκέφτεται πάλι την Ιουλία...Η συνέχεια στις οθόνες σας!

 Η Εύα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο τρόπος που κοιτάζονται...» - Ο έρωτας του Φίλιππου με την Βασιλική έχει μαγέψει τους χρήστες του twitter

Στην Ισπανία η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου - Το ταξίδι για χάρη της Γης της Ελιάς