Από Ελένη Μήτση

Τα νέα στο χωριό του Πλατάνου τρέχουν με φοβερή ταχύτητα και έτσι οι εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ θα είναι απολαυστικές και στο επεισόδιο της Παρασκευής 23/9, αφού ο Θύμιος και ο Ηλίας έβαλαν σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο...

Οι εξελίξεις στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' για την Παρασκευή 23/9

Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες.

Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της... Τούλας.

Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της... όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον... παπά!

Οι ηθοποιοί που αποχώρησαν από τη νέα σεζόν στον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» συνεχίζει για τρίτη σεζόν να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μόνο που, όπως διαβάσαμε σε τεύχος TV24 που κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα την Παρασκευή (27/5), στο καστ έχει φέτος αλλαγές.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Από την καθημερινή παραγωγή αποχώρησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καθώς ολοκληρώνεται η ιστορία με τους Ιταλούς, ο Τάσος Χαλκιάς που επιστρατεύτηκε στα μέσα της περασμένης χρονιάς και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο αποχωρήσεις

Οι επαφές είχαν ξεκινήσει με ηθοποιούς που εντάχθηκαν στη σειρά, ενώ δεδομένη θεωρούταν από πέρυσι η παραμονή της Πηνελόπης Πλάκα και του Θοδωρή Φραντζέσκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλα λάθος στο μικρό χωριό - Η απελπισία του Σώτου τον οδηγεί σε μοιραία λάθη

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Το αντίο της Βαλέριας στο μικρό χωριό - Σε απόγνωση ο παπάς